Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι ισλαμιστές προετοιμάζονται να αιματοκυλήσουν την Ευρώπη: Απίστευτο οπλοστάσιο εντοπίστηκε στην Ισπανία

Οι ισλαμιστές προετοιμάζονται να αιματοκυλήσουν την Ευρώπη: Απίστευτο οπλοστάσιο εντοπίστηκε στην Ισπανία

Οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης των πληθυσμών

Εδώ και αρκετό καιρό, πριν τις επιθέσεις στις δυτικές χώρες ειδικοί και αναλυτές μιλάνε για αναζωπύρωση του ισλαμιστικού λόγου και την πιθανότητα κήρυξης «ιερού πολέμου», αλλά οι πολιτικοί αγνοούν τις προειδοποιήσεις και καλούν για «περισσότερη Ευρώπη».

Τρανή απόδειξη η αποκάλυψη από την ισπανική αστυνομία μιας τεραστίων διαστάσεων αποθήκη όπλων που προορίζονταν για ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις σε όλη την Ευρώπη.

Μέσα εκεί βρέθηκαν 10.000 αυτόματα όπλα συμπεριλαμβανομένων και οπλοβομβίδων, αντιαρματικών συστημάτων, πολυβόλων, τουφεκίων, πιστολιών, περιστρόφων χειροβομβίδων και αυτοσχέδιων βομβών!

Οι Ισπανοί ανακάλυψαν τον απίστευτο εξοπλισμό τον Ιανουάριο, αλλά μόνο τώρα έδωσαν στην δημοσιότητα τις απίστευτες εικόνες, που αποκαλύπτουν τι ετοιμάζουν οι ακραίοι ισλαμιστές.

Η αστυνομία υποπτεύεται ότι τα όπλα προορίζονταν για τους ισλαμιστές τρομοκράτες στη Γαλλία, την Ισπανία και το Βέλγιο, αλλά δεν είναι σίγουρη διότι άλλες πληροφορίες δείχνουν ως προορισμό τα Βαλκάνια και συγκεκριμένα την Βοσνία. Οι δυνάμεις ασφαλείας ανακάλυψαν και το εργοστάσιο στο Μπιλμπάο, στο οποίο γινόταν η συντήρηση και η επισκευή των όπλων.

Να θυμίσουμε ότι μόλις πριν λίγες ημέρες ο Τούρκος ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου δήλωσε με κυνικότητα: «Στην Ευρώπη σύντομα θα ξεσπάσουν «ιεροί πόλεμοι»

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-islamistes-proetoimazontai-na-aimatokulhsoun-thn-eurwph-apisteuto-oplost#ixzz4ccgzcH6v

Exit mobile version