Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο αριστερός Τσίπρας και η «ευαισθησία» του για την Πατρίδα και τον Λαό

Ο αριστερός Τσίπρας και η «ευαισθησία» του για την Πατρίδα και τον Λαό

Προσπαθώντας οι υπό τον Τσίπρα κυβερνητικοί κύκλοι να απαντήσουν στον «τζάμπα μάγκα» Σκουρλέτη, ο οποίος (δήθεν) τάχθηκε κατά της πώλησης του 40% των μονάδων της ΔΕΗ, κυκλοφόρησαν την εξής «διαρροή», η οποία δημοσιεύθηκε στην «Καθημερινή»: «Αν η συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση είναι μια συμφωνία που μπορεί να τη διαχειριστεί ιδεολογικά ο Τσίπρας, τότε μπορεί να τη διαχειριστεί ο κάθε βουλευτής. Κανείς δεν είναι περισσότερο ευαίσθητος ή περισσότερο αριστερός από τον πρωθυπουργό».

Δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφιβάλλουμε ως προς τον ισχυρισμό ότι «κανείς δεν είναι περισσότερο αριστερός από τον πρωθυπουργό». Μόνο που αυτό έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με την ερμηνευτική διάθεση στον όρο αριστερός που δίνουν οι συριζαίοι.

Ακριβώς, λοιπόν, επειδή ο Τσίπρας είναι περισσότερο αριστερός από τον οποιονδήποτε, γι αυτό και είναι απόλυτα αναμενόμενο το απόλυτο ξεπούλημα των πάντων που επιχειρεί εδώ και κάτι παραπάνω από δύο χρόνια, ξεπερνώντας σε αναλγησία και εθελοδουλεία κάθε άλλη προηγούμενη μνημονιακή κυβέρνηση.

Ως αριστερός, λοιπόν, (και χωρίς φυσικά να χρειάζεται εισαγωγικά η λέξη) ο Τσίπρας δεν έχει τον παραμικρό ηθικό, ιδεολογικό και πολιτικό ενδοιασμό να συνεχίσει μέχρι τέλους την πολιτική πλήρους υποτέλειας προς τους διεθνείς τοκογλύφους, παραδίδοντας τους «στο πιάτο» όλα όσα ζητήσουν.

Το μόνο αντίτιμο γι αυτόν ήταν και παραμένει η διατήρηση του ιδίου και της κλίκας του στην εξουσία και τα «παρελκόμενά της».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-aristeros-tsipras-kai-h-euaisthhsia-tou-gia-thn-patrida-kai-ton-lao#ixzz4ceap30c1

Exit mobile version