Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και κλέφτες και προδότες: Ένας «γκρίζος λύκος» εκλεγμένος με το ΠαΣοΚ

Πολλοί έχουν επικεντρωθεί στην φιλοτουρκική, εθνοπροδοτική πολιτική της συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ στην Θράκη και τους τούρκους πράκτορες που βρίσκονται εντός της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Δεν θα πρέπει, όμως, να ξεχνάμε και τους… πρώτους διδάξαντες, δηλαδή την εγκληματική οργάνωση του ΠαΣοΚ, η οποία ουδέποτε περιόρισε την δραστηριότητά της στην κλεψιά και την υφαρπαγή χρημάτων, αλλά ήταν και η πρώτη που έβαλε τουρκόφρονες μέσα στη Βουλή.

Αυτό μας το θύμισε η πρόσφατη φωτογράφηση του περιφερειακού συμβούλου του ΠαΣοΚ, Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, ο οποίος πρόσφατα εξελέγη γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, και φαίνεται να σχηματίζει με άλλους τουρκόφρονες το σήμα των «γκρίζων λύκων».

Το ΠαΣοΚ ήταν το πρώτο (και ακολούθησε η ΝΔ), λέμε και πάλι, που έβαλε τους «γκρίζους λύκους» στα θέσεις κρατικών αξιωματούχων της χώρας, με αντάλλαγμα καραβάνια ψηφοφόρων από τα βάθη της Ανατολίας.

Αυτός ο ομφάλιος λώρος του πολιτικαντισμού, που εκχωρεί την Πατρίδα μας, οφείλει να κοπεί άμεσα και αυτό είναι δυνατόν μονάχα υπό την Εθνική Διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-kleftes-kai-prodotes-enas-gkrizos-lukos-eklegmenos-me-to-pasok#ixzz4ciH94Lsl

Exit mobile version