Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ένα απρόσμενο σύμμαχο βρήκε η αριστερά στο πρόσωπο του δεξιού Νικήτα Κακλαμάνη, όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποκάλεσε, ορθώς, αρχισφαγέα τον Μπελογιάννη μιας που αυτός έδωσε την έγκριση για τη σφαγή στο Μελιγαλά. Καθόλου όμως δεν ξενίζει τους Έλληνες Εθνικιστές, η ανίερη συνεργασία δεξιών και αριστερών μιας και προέρχονται από τις δυο υλιστικές θεωρίες του σιωνισμού. Έτσι και εξηγείται ότι μετά από την λήξη του συμμοριτοπόλεμου η δεξιά επέτρεψε την ηθική δικαίωση της αριστεράς με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει μια μερίδα του Ελληνικού λαού που πιστεύει ότι οι συμμορίες του ΕΛΑΣ έκαναν εθνική αντίσταση. Όλη αυτήν τη προπαγάνδα και τους ψευδεπίγραφους «ήρωες» αποδόμησε και αποδομεί η Χρυσή Αυγή δείχνοντας την κοινή και παράλληλη πορεία δεξιάς και αριστεράς.

Λ.Μ.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Εξεταστική επιτροπή για όλα τα εμπλεκόμενα μέλη του ΚΥΣΕΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Αγαπητοί συναγωνιστές, σας εύχομαι υγεία και καλή δύναμη. Μου έκανε τρομερή εντύπωση και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Από τυχαία αιτία κάηκε το τέμενος Βαγιαζίτ στο ακριτικό Διδυμότειχο. Αμέσως η Συριζαία υπουργός Πολιτισμού του Τσίπρα και άφαντη μέχρι εκείνη την στιγμή η Λυδία Κονιόρδου, έτρεξε στο σημείο που είναι το τέμενος και υποσχέθηκε άμεση και πλήρη αποκατάσταση της πυρκαγιάς με έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου τα οποία όπως είπε θα εντάξει στο ΕΣΠΑ. Δεν είδα την ίδια ευαισθησία για μνημεία της νεώτερης Ελληνικής ιστορίας ούτε από αυτήν, ούτε από άλλες κυβερνήσεις. Το σπίτι του Εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά στην Πλάκα καταρρέει. Το σπίτι του ήρωα του Μακεδονικού αγώνα Παύλου Μελά στην Κηφισιά πέφτει. Το σπίτι του επίσης ήρωα της ΕΟΚΑ Γρίβα Διγενή στο Θησείο, έχει αφεθεί να λειτουργεί το ένα μέρος του ως καφενείο και το υπόλοιπο έχει αφεθεί στην μοίρα του. Μόνη λύση σωτηρίας για τους Έλληνες πολίτες, αποτελεί η Χρυσή Αυγή και ο κύριος Νικόλαος Μιχαλολιάκος, τίποτε άλλο.

Με Εκτίμηση, Γεωργία Κ.Π. Αθήνα

Γιάννης Λαγός προς ΝΔ: Δεν δικαιούνται να ομιλούν αυτοί που συγκυβέρνησαν με τους συμμορίτες του ΚΚ€ – ΒΙΝΤΕΟ

Ολόκληρο το ανθελληνικό και κλεπτοκρατικό τόξο έχει αγκαλιάσει τους μουσουλμάνους σε βάρος των Ορθόδοξων Ελλήνων. Βλέπουμε ότι ακόμα και το κρέας που πωλείται στην Ελλάδα και παράγεται από Ελληνικές Εταιρείες παίρνει την ανάλογη πιστοποίηση ΧΑΛΑΛ για να μπορεί να αγοράζεται και να καταναλώνεται από τους εδώ Μουσουλμάνους. Το κρέας που παρείχαν οι ύποπτες ΜΚΟ στους ισλαμιστές παράνομους μετανάστες στα HOT SPOT και έχει αγοραστεί με λεφτά του Ελληνικού λαού, επειδή δεν έφερε την ένδειξη ΧΑΛΑΛ το πετούσανοι λαθροισλαμιστές στα σκουπίδια, την ώρα που οι Έλληνες δεν το είχαν.

Γ.Κ.

Μεγάλος πόνος στην φυλλάδα των συντακτών για την συνάντηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-29-martiou-2017#ixzz4ciHnBGZ0

Exit mobile version