Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υγεία Ώρα Μηδέν: Χάνεται ο γιατρός της γειτονιάς

Η κατρακύλα σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς συνεχίζεται και δεν θα μπορούσε να αφήσει ανέγγιχτους και τους ιατρούς. Οι ιατροί που επί δεκαετίες υπηρετούσαν με συνέπεια στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας βλέπουν τους κόπους ετών να χάνονται!

Ο ΕΟΠΥΥ πληρώνει ΕΝΑ μισθό κάθε έξι ή οκτώ μήνες, έχει παρακρατήσει ποσά από μισθούς τεσσάρων χρόνων και είναι άγνωστο πότε αυτά θα καταβληθούν. Μάλιστα όταν καταβληθούν θα φορολογηθούν βάναυσα και θα πάρουν πίσω μέσω ΕΦΚΑ και φορολογία το 75% αυτών που θα δώσουν, άτοκα μάλιστα. Ενώ όταν χρωστάμε εμείς στο δημόσιο ο τόκος τρέχει από την πρώτη ημέρα.

Πολλά ιατρεία έχουν κλείσει υπό το βάρος των φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών με τους ιατρούς είτε να συνταξιοδοτούνται είτε να πηγαίνουν στο εξωτερικό προκειμένου να ζήσουν τις οικογένειες τους. Οι πολίτες έτσι χάνουν τον οικογενειακό ιατρό της γειτονιάς τον οποίο εμπιστεύονταν τόσα χρόνια και με μικρά ή μεγάλα προβλήματα υγείας έχουν αφεθεί στην μοίρα τους αδυνατώντας να πληρώσουν έστω 10 ευρώ για επίσκεψη στα ιατρεία.

Με το ΙΚΑ που έγινε ΕΟΠΥΥ που έγινε ΠΕΔΥ επικρατεί ένα χάος που ταλαιπωρεί όλο και περισσότερο τους ασθενείς και επιδεινώνει την κατάσταση της υγείας τους.

Το κράτος κάνει τα πάντα να εξαφανίσει τους Ιατρούς του Ελληνισμού οι οποίοι χαίρουν της εκτίμησης και αναγνώρισης που τους αρμόζει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

Δυστυχώς όμως για αυτό το ανθελληνικό κράτος και ΕΥΤΥΧΩΣ για την δημόσια υγεία υπάρχουν ακόμα Ιατροί που τιμούν τον Όρκο τους και αγωνίζονται στο πλευρό του Έλληνα για ένα καλύτερο μέλλον. Καλούμε όλους αυτούς τους ιατρούς να πυκνώσουν τις τάξεις μας και αρχίζοντας από τις επερχόμενες εκλογές του ΙΣΑ να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση.

Αθηνά Ματαράγκα,
Ιατροί του Ελληνισμού

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ugeia-wra-mhden#ixzz4ciIIPWgz

Exit mobile version