Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σφοδρή ενόχληση των σιωνιστών από την συνάντηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με τον Παναγιώτατο Άνθιμο Θεσσαλονίκης

Σφοδρή ενόχληση των σιωνιστών από την συνάντηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με τον Παναγιώτατο Άνθιμο Θεσσαλονίκης

Η συνάντηση του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο οδήγησε σε σχετική ανακοίνωση διαμαρτυρίας από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣΕ), η οποία κινείται στους γνωστούς (και παράλληλους) γραπτούς τρόπους διαμαρτυρίας άλλων «αντιφασιστών». Θα επαναλάβουμε αυτό το οποίο γράψαμε και στην περίπτωση της «ενόχλησης» της φυλλάδας των συντακτών.

Ο Αρχηγός της Τρίτης (εκλογικά) Πολιτικής Δύναμης της Χώρας, ως εκφραστής εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να συναντάται με όποιον επιθυμεί, όπου θέλει και για όσο διάστημα χρειάζεται. Το τι κάνει η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος δεν αφορά τους ακόλουθους ενός άλλου θρησκευτικού δόγματος. Το ΚΙΣΕ αν θέλει να ασχοληθεί με την καταδίκη «του μίσους και της μισαλλοδοξίας»  μπορεί, αν το επιθυμεί, να ταυτιστεί με άλλους Εβραίους στο θρήσκευμα παγκοσμίως, οι οποίοι προς τιμήν τους δεν έχουν «τσίμπλες στα μάτια», και να καταδικάσει με ανακοίνωσή του την ρατσιστική πολιτική του ισραηλινού κράτους σε βάρος των Παλαιστινίων. Μια πολιτική, η οποία κάνει πολλούς Εβραίους ανά τον κόσμο να νιώθουν πολύ άσχημα και γι’ αυτό τον λόγο, έχοντας το θάρρος της γνώμης τους, καταγγέλουν το ισραηλινό κράτος.

Φαίνεται όμως ότι η ενόχληση για την πρόσφατη επίσκεψη του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, εκτός από τους εγχώριους εθνομηδενιστές και το ΚΙΣΕ αφορά τελικά και τους εκπροσώπους του διεθνούς σιωνισμού, ακόμη κι αν πρόκειται για γραφικές όσο και φαιδρές περιπτώσεις. Ο γνωστός ραβίνος Μορντεχάι Φριζής, με ένα ακόμα παραληρηματικού περιεχομένου βιντεάκι που ανέβασε στο youtube, δείχνει πόσο ενοχλήθηκε τόσο από το ίδιο το γεγονός της συνάντησης όσο και από τα αποτελέσματά της.

Φυσικά και δεν πρόκειται να ανοίξουμε διάλογο με έναν περιθωριακό τύπο, ο οποίος αν και μεγάλωσε στην Ελλάδα, προφανώς δεν του έμεινε τίποτα από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τον Ελληνισμό διαχρονικά. Ένας θλιβερός απολογητής του κράτους του Ισραήλ και των ρατσιστικών πολιτικών του, ο οποίος έχει προβεί κι αυτός σε ρατσιστικά κηρύγματα δια μέσω του διαδικτύου.

Όποιος έχει την διάθεση να διασκεδάσει την περιέργειά του, μπορεί να βρει το νέο σόου λογοδιάρροιας του εν λόγω ραβίνου. Παρά τον άθλιο χειρισμό εκ μέρους του της Ελληνικής γλώσσας ως προς την προφορά, τα συμπεράσματα τα οποία θα βγουν είναι κάτι παραπάνω από εμφανή για τον «πόνο» που προκλήθηκε στον Φριζή και τους ομοίους του. Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι κάτι τέτοιοι τύποι δείχνουν τόσο μένος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δείχνει ότι αναμφισβήτητα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enochlhthhkan-akoma-kai-oi-siwnistes-apo-thn-sunanthsh-tou-archhgou-ths-chr#ixzz4ciL4W9T6

Exit mobile version