Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο θρασύς αρχιερέας της διαπλοκής χαρακτήρισε την διαφθορά… “κοινωνικό φαινόμενο”

Ένα… βρυκολακιασμένο φάντασμα του πιο θλιβερού παρελθόντος έκανε την επανεμφάνισή του χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα  σε μια συνέντευξη, η οποία είχε όλα τα χαρακτηριστικά για να θεωρηθεί ως «στημένη», καθώς οι ερωτήσεις, με τον τρόπο τον οποίο τέθηκαν, του έδιναν την ευκαιρία των απαραίτητων «ελιγμών» που χρειαζόταν για να τα καταφέρει.

Ο λόγος για τον εκφραστή του καταστροφικού για την Ελλάδα «εκσυγχρονιστή» Κώστα Σημίτη, ο οποίος σε μια (δήθεν) συνέντευξη (αφού περισσότερο με διάγγελμα έμοιαζε παρά με διαδικασία που να παραπέμπει σε πραγματική συνέντευξη) φροντίζει να παριστάνει τον τιμητή των πάντων.

Καμία πρόθεση «στριμώγματος» από την Κοσιώνη και τον Τσίμα (καταλαβαίνετε από τα ονόματά τους, για το είδος και το ύφος της συνέντευξης). Καμία σκληρή ερώτηση και φυσικά καμία ουσιώδης απάντηση για το φαγοπότι των Olympic Games 2004, το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, την υπερτιμολόγηση των δημοσίων έργων, την χρηματοδότηση από την Siemens και, πάνω απ΄όλα, το αίσχος και την ατίμωση της τραγικής νύχτας των Ιμίων, τον Ιανουάριο του 1996.

Χαρακτηριστική ήταν η απάντηση του περί διαφθοράς, καθώς δήλωσε ανερυθρίαστα πως η καταπολέμηση της διαφθοράς δεν γίνεται με καταγγελίες, με μισαλλοδοξία και με εξεταστικές επιτροπές, χαρακτηρίζοντας τη διαφθορά “κοινωνικό φαινόμενο”! Όντως η διαφθορά είναι φαινόμενο, την οποία το κλεφτοΠασόκ την ανήγαγε σε μόδα! Λες και πέρασε ένα σφουγγάρι και έσβησε τόσο τα γεγονότα αυτά όσο και τις εγκληματικές ευθύνες του Σημίτη για τα όσα συνέβησαν.

Η ιστορία κατέγραψε τον Σημίτη και την «μαύρη» οκταετία 1996 – 2004 στα πιο αρνητικά κατάστιχά της και όσο και αν προσπαθούν οι διάφοροι κλακαδόροι δημοσιογραφίσκοι των καθεστωτικών ΜΜΕ να τον προστατέψουν και να τον «αγιοποιήσουν», η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη ως προς το πρόσωπό του.

Αποτελεί μια κατάπτυστη πολιτική φιγούρα του παρελθόντος, η οποία μόνο αρνητικούς συνειρμούς δημιουργεί στον Ελληνικό Λαό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-thliberh-epanemfanish-tou-eksugchronisth-shmith#ixzz4cjJRx750

Exit mobile version