Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χέρι – χέρι με τους υμνητές του Εμβέρ Χότζα το ΚΚΕ! Μια ζωή ανθέλληνες «το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας»

Σε μια νέα ανθελληνική πρόκληση προχώρησαν οι συνεχιστές του προδοτικού έργου του σταλινογενή «ήρωα» Μπελογιάννη. Ο λόγος, φυσικά, για το ΚΚΕ, «το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας», όπως πολύ σωστά τους αποκαλούσε ο Γεώργιος Παπανδρέου, το οποίο μετά την αποδοχή του ΚΚ των Σκοπίων, το οποίο ονομάτισε ως Κομμουνιστικό Κόμμα Μακεδονίας (!), τώρα προχώρησε σε μία κίνηση προσβολής και σπίλωσης των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου.

Συγκεκριμένα, στην κομματική του φυλλάδα δημοσιεύτηκε «χαιρετιστήριο μήνυμα (και) από το Κομμουνιστικό Κόμμα Αλβανίας (ΚΚΑ), στο οποίο διαβάζουμε τα εξής: «Το Κομμουνιστικό Κόμμα Αλβανίας, το οποίο παλεύει σε μια μακρόχρονη μεταβατική κατάσταση του αμφιλεγόμενου αυτού συστήματος με το όνομα ‘’αστική δημοκρατία’’, έχει εκτιμήσει και εκτιμά την άμεση βοήθεια του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, το οποίο έχει βρεθεί στο πλευρό μας σε όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει στο δύσκολο δρόμο της πάλης ενάντια στο αστικό σύστημα, το οποίο έχει μετατρέψει την κάποτε σοσιαλιστική Αλβανία σε Δημοκρατία της ‘’μπανανίας’’, παντελώς εξαρτώμενη από το ξένο κεφάλαιο».

Το ΚΚΑ αποτελεί την φυσική συνέχεια του Κόμματος Εργασίας Αλβανίας (ΚΕΑ) του Εμβέρ Χότζα. Του κόμματος, δηλαδή, το οποίο για περίπου μισό αιώνα (1944 – 1991) φρόντισε να στείλει στις φυλακές, τις εξορίες, τα καταναγκαστικά έργα και το εκτελεστικό απόσπασμα χιλιάδες Έλληνες Βορειοηπειρώτες που δεν θέλησαν να απαρνηθούν την Εθνικότητά τους, την Ελληνική τους Συνείδηση και την Ορθόδοξη Πίστη τους. Ουδέποτε το ΚΚΕ διατύπωσε έστω και μια διαμαρτυρία όλο αυτό το χρονικό διάστημα για την καταπάτηση των εθνικών, θρησκευτικών και ατομικών δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών από τον Χότζα, τον Αλία, τον Σέχου, τον Κάπο, τον Χατζμπίου και άλλα κομμουνιστικά καθάρματα της Αλβανίας.

Η μόνη «διαφωνία» των εγχώριων μπολσεβίκων πάνω στην πολιτική γραμμή του ΚΚΑ ήταν ότι ενώ το ΚΚΕ πειθάρχησε σαν εκπαιδευμένο μαντρόσκυλο στην αποσταλινοποίηση που επέβαλε το 20ο συνέδριο του ΚΚΣΕ, το ΚΚΑ επέμεινε μέχρι τελικής πτώσης στην λατρεία του «πατερούλη Στάλιν». Κατά τα’ άλλα, «μούγκα στην στρούγκα» για τα «πρόβατα» του ΚΚΕ και τα «φυτά» της ΚΝΕ για τα όσα τραβήξαν για δεκαετίες τα αδέρφια μας στην κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρο από τους αλβανούς κομμουνιστές.

Αντιθέτως, όπως ομολογούν τα «ορφανά του Χότζα» στο χαιρετιστήριο μήνυμα του ΚΚΑ, «έχει εκτιμήσει και εκτιμά την άμεση βοήθεια του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, το οποίο έχει βρεθεί στο πλευρό μας σε όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει»! Και όμως αυτοί οι ξεφτίλες έχουν το απύθμενο θράσος να αμφισβητούν τον έμφυτο πατριωτισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ποιοί, οι αιώνια απόντες από τους αγώνες του Ελληνικού Έθνους, οι πρόθυμοι υπηρέτες του σοβιετικού ιμπεριαλισμού, οι μόνιμοι καπηλευτές των εργαζομένων, με τους ανεπάγγελτους οδηγητές της ηγετικής τους κλίκας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν, είναι και θα παραμείνει ο μόνιμος εφιάλτης στον προδοτικό μικρόκοσμό τους!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/cheri-cheri-me-tous-umnhtes-tou-ember-chotza-to-kke-mia-zwh-anthellhnes-to#ixzz4ckcJKWis

Exit mobile version