Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Προστατεύουν με νόμο την κλεπτοκρατία! Παραγράφουν εγκλήματα πολιτικών προσώπων. Δεν κάνουν την υπέρβαση που περιμένει ο απλός λαός. Προκαλούν έτσι το περί δικαίου αίσθημα, εισπράττοντας με αυτό τον τρόπο την κατακραυγή της κοινωνίας. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη άποψη για το θέμα της οικονομικής καταστροφής της πατρίδας. Εξεταστική επιτροπή από το 1974 για να μάθουμε ποιοι και πόσα έφαγαν κατά την περίοδο της μεταπολιτευτικής λεηλασίας. Συγχαρητήρια στον Αρχηγό και στους υπόλοιπους βουλευτές για τις χθεσινές τους ομιλιές.

Σ.Μ.

Σφοδρή ενόχληση των σιωνιστών από την συνάντηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με τον Παναγιώτατο Άνθιμο Θεσσαλονίκης

Συναγωνιστές, κάτι πρέπει να γίνει για το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στην Κόρινθο από τους αθίγγανους που ζουν εκεί. Οι ληστείες είναι καθημερινές, ο κόσμος το βράδυ φοβάται να βγει από τα σπίτια του. Τα βράδια φοβούνται ότι κάποιος ρομά ή θα του κλέψει το αμάξι ή θα μπει στο σπίτι του. Η κατάσταση είναι τραγική, πριν λίγες μέρες μπήκαν στο σπίτι μιας γιαγιάς που ευτυχώς έλειπε και έκλεψαν όλα τα χρυσά  βαπτιστικά από τα εγγόνια της και μόλις γύρισε και το ανακάλυψε λιποθύμησε και την πήγαν στο νοσοκομείο. Η αστυνομία δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία κατόπιν άνωθεν εντολών και οι πολίτες είναι μονοί τους, βιώνοντας μια κατάσταση ανομίας.

Βασίλης

Ο ανεκδιήγητος Τόσκας δίνει άφεση στους παρακρατικούς μπαχαλάκηδες: “Θα τους αντιμετωπίσουμε, όταν… υπερβούν τα όρια!”

Επί Ανδρέα αλλά και επί ΝΔ, η μίζα για δημόσιο έργο ήταν στο 15%. Επί Σημίτη έφτασαν το 25-30%. Kανένα έργο δεν γινόταν χωρίς μίζα. Αν δεν υπήρχε μίζα δεν υπήρχε και λόγος να γίνει. Τώρα καταλαβαίνεις για ποιο λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αφομοιώσει όλα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ; Γιατί είναι το νέο ΠΑΣΟΚ. Το ότι κονταροχτυπιούνται μεταξύ τους στη βουλή είναι για τα μάτια του κόσμου. Όπως έκαναν τα συνεταιράκια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πριν το ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια όταν είδαν τα σκούρα ότι χάνουν τη μάσα, συνεταιρίστηκαν. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Κατερίνα

Συνεχίζουν οι Έλληνες Γονείς τον Αγώνα τους για την προστασία των παιδιών τους

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-30-martiou-2017#ixzz4coYJ1yCq

Exit mobile version