Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην Βουλγαρία έβαλαν φραγμό στην προπαγάνδα του Ερντογάν

Στην Βουλγαρία έβαλαν φραγμό στην προπαγάνδα του Ερντογάν

Μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση δημοσιεύει η «Δημοκρατία», η οποία δείχνει έμμεσα και την θλιβερή υποχωρητικότητα της Ελλάδος απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις.

Συγκεκριμένα, διαβάζουμε τα εξής: «Βγάζω ειλικρινά το καπέλο στην κυβέρνηση της Βουλγαρίας για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στον Ερντογάν και στην απόπειρά του να παρέμβει στις εκλογές της Κυριακής. Προτείνω δε στους υπευθύνους του υπουργείου Εξωτερικών –ειδικά στο Γραφείο πολιτικών Υποθέσεων της Ξάνθης- να μελετήσουν τι χαστούκι έριξαν στους Τούρκους οι Βούλγαροι.

Άρθρο πρώτο: Απαγόρευσαν να περάσουν τα τουρκοβουλγαρικά σύνορα λεωφορεία με χιλιάδες Τούρκους ψηφοφόρους, οι οποίοι γεννήθηκαν στη Βουλγαρία, αλλά ζουν χρόνια στην Τουρκία. Εμείς, όταν έχουμε εκλογές και εμφανίζονται τα πούλμαν της χαράς, τα αφήνουμε να περάσουν.

Έπειτα οι Βούλγαροι συνέλαβαν έναν τούρκο βουλευτή του κόμματος Ερντογάν, τον διευθυντή της Νομαρχίας Ανδριανούπολης και έναν ανώτερο διπλωμάτη, που ανακατεύονταν –ως μη όφειλαν- στις εκλογές τους, και τι λέτε έκαναν; Τους… απέλασαν ως ανεπιθύμητα πρόσωπα και τους απαγόρευσαν να πατήσουν το πόδι τους σε βουλγαρικό έδαφος για τα επόμενα δύο χρόνια. Όπως ήταν φυσικό, το τουρκοκίνητο κόμμα δεν μπήκε στη Βουλή».

Σε πλήρη αντίθεση με την πρακτική της κυβέρνησης της Βουλγαρίας, η εγχώρια κυβέρνηση όχι μόνο δεν βάζει στο περιθώριο το κόμμα – δορυφόρο της Τουρκίας στην Θράκη (δηλαδή το DEB), αλλά πολύ χειρότερα το νομιμοποιεί πολιτικά όταν κυβερνητικό στέλεχος (Μαρία Γιαννακάκη) συμμετέχει ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης σε ανθελληνική σύναξη του εν λόγω κατασκευάσματος των τουρκικών συμφερόντων. Για να μην μιλήσουμε για την γνωστή απίστευτη δήλωση του ανεκδιήγητου Κατρούγκαλου πριν από λίγες ημέρες.

Οποιαδήποτε απόπειρα απέλασης κάποιων από τους υπεύθυνους του τουρκόψυχου DEB ή πολύ περισσότερο το κλείσιμο της σφηκοφωλιάς του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή, πέρα από το ότι δεν θα ήταν δυνατόν να συμβεί από μια κυβέρνηση εθνομηδενιστών, πιθανότατα θα έβγαζε στους δρόμους και τους ελάχιστους δακτυλοδεικτούμενους ελληνόφωνους συνεργάτες του «αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού κινήματος», οι οποίοι μετά τους πακιστανούς αρέσκονται στο να φέρονται ως πολιτικές ερωμένες των τούρκων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Λαγός: Ο ανθελληνικός ΣΥΡΙΖΑ και η νεοφιλελεύθερη ΝΔ ανοίγουν την πόρτα της Θράκης στους τούρκους! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sthn-boulgaria-antimetwpizoun-apotelesmatika-tous-foreis-ths-tourkikhs-prop#ixzz4coZ2F57C

Exit mobile version