Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο τουρκικός επεκτατισμός απειλεί την Θράκη

Ο τουρκικός επεκτατισμός απειλεί την Θράκη

Γράφει ο Ματθαιόπουλος Αρτέμης

Την πλήρη επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής για τον ορατό, πλέον εθνικό κίνδυνο ισλαμοποίησης της χώρας σηματοδοτούν οι εξελίξεις στην γείτονα Τουρκία με αφορμή τις πρόσφατες εμπρηστικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, ο οποίος αμέσως μετά το διπλωματικό επεισόδιο που ξέσπασε με την Ολλανδία έκανε λόγο για μαζική «εξαγωγή» λαθρομεταναστών που θα πνίξουν ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο ολοκληρωτισμός του τουρκικού καθεστώτος και ο φανατισμός που τον χαρακτηρίζει, ωστόσο, δεν αποτελεί κάποιο μεμονωμένο φαινόμενο που συναντάται αποκλειστικά και μόνο εντός των τειχών της. Οι απανταχού υποστηρικτές του καθεστώτος Ερντογάν όχι μόνο ενστερνίζονται τις ακραίες (κι επικίνδυνες για τη χώρα μας) απόψεις του, αλλά δηλώνουν έτοιμοι να προβούν σε άμεσες ενέργειες για να του αποδείξουν έμπρακτα τη συμπαράσταση τους. Και σε ό,τι αφορά την Ελλάδα αυτοί οι ακραίοι πυρήνες που εργάζονται για τα συμφέροντα της Τουρκίας ζουν στην Θράκη και καθοδηγούνται από το εκεί τουρκικό προξενείο.

Η καθοδήγηση της μειονότητας από το προξενείο είναι μια βρόμικη υπόθεση υπονόμευσης της εθνικής μας κυριαρχίας και σε τίποτα δεν έχει να κάνει με τον σεβασμό στη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως διακηρύσσουν οι εν Ελλάδι «ακτιβιστές» αντιρατσιστές. Η καθοδήγηση έχει ξεπεράσει τα όρια της υπεράσπισης των δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας κι έχει υιοθετήσει ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά της υιοθέτησης ενός εθνικού-θρησκευτικού δογματισμού με την ανάδειξη της σε θύμα των συγκυριών και σε μελλοντικό μοχλό ενσωμάτωσης της με την Τουρκία μαζί με τα εδάφη στα οποία σήμερα φιλοξενείται.

Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι τόσο γενικά και απρόσωπα, όπως ενδεχομένως κάποιοι να νομίζουν. Οι ανθελληνικοί κύκλοι που δρουν ανενόχλητοι στην πατρίδα μας είναι ανώνυμοι και επώνυμοι παράγοντες του τουρκικού προξενείου. Ιμάμηδες, ο ψευτομουφτής της Ξάνθης, οι μουσουλμάνοι βουλευτές του Ποταμιού, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ και μεμονωμένοι δημοτικοί σύμβουλοι σε δήμους με μεγάλους μουσουλμανικούς πληθυσμούς όπως για παράδειγμα στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή υπηρετούν τους ίδιους σκοπούς από διαφορετικές θέσεις. Όλοι μαζί, όμως, απαρτίζουν ένα ιδιότυπο δίκτυο νεο-οθωμανικής προπαγάνδας που χαίρει μιας ιδιότυπης ασυλίας, παρά το γεγονός ότι ουδέποτε έκρυψαν το μίσος τους για τον ελληνισμό και την ορθοδοξία, όπως έγινε για παράδειγμα σε δήμο του νομού Ξάνθης όπου κυκλοφόρησε αφίσα που απεικονίζονταν ο πόλεμος ανάμεσα στην ημισέληνο και τον σταυρό.

Η απόπειρα ανάδειξης του Ερντογάν ως του ηγέτη που πολεμάει το ευρωπαϊκό σκότος, ώστε να υπερασπιστεί τον μουσουλμανικό κόσμο πυροδοτεί νέες εξελίξεις και φανατίζει το ήδη φανατισμένο πλήθος της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης.

Άμεση προτεραιότητα για την αποφυγή των χειροτέρων είναι η εφαρμογή των προτάσεων της Χρυσής Αυγής για μία Θράκη χωρίς τουρκικά προξενεία, χωρίς μουσουλμανικά νηπιαγωγεία, χωρίς μειονοτικά σχολεία-φυτώρια του ισλαμικού μίσους έναντι των Ελλήνων, χωρίς τουρκικές τράπεζες που αγοράζουν τη γη μας και χωρίς βουλευτές που δηλώνουν και νιώθουν Τούρκοι, οι οποίοι πληρώνονται αδρά (και) από το ελληνικό δημόσιο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-tourkikos-ethnikismos-apeilei-thn-thrakh#ixzz4coadkB9B

Exit mobile version