Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εξοντωτικά μέτρα λιτότητας 4 δισεκατομμυρίων ευρώ υπογράφουν Τσίπρας και Καμμένος!

Εξοντωτικά μέτρα λιτότητας 4 δισεκατομμυρίων ευρώ υπογράφουν Τσίπρας και Καμμένος!

Άρον – άρον κλείνουν τις διαπραγματεύσεις οι συριζαίοι και φέρνουν δυσβάσταχτα μέτρα ύψους τουλάχιστον 4 δισ. ευρώ για τον Ελληνικό Λαό. Στόχος τους να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση το συντομότερο δυνατόν για να συνεχίσουν την παραμονή τους στις καρέκλες τους. Εμπρός σε αυτόν τον στόχο δίνουν τα πάντα.

Σήμερα, λοιπόν, θα παρουσιάσουν ενώπιον των διεθνών τοκογλύφων την πρότασή τους για τα δημοσιονομικά της χώρας στο Euroworking Group. Οι προτάσεις της κυβέρνησης προκαλούν την δίκαιη οργή του κάθε Έλληνα, αφού ουσιαστικά κλίνουν το γόνυ εμπρός σε όλες τις απαιτήσεις.

Συγκεκριμένα, τα μέτρα τα οποία προτείνει η κυβέρνηση είναι τα εξής:

Αξίζει να σημειωθεί και πάλι ότι αυτή είναι η πρόταση της κυβερνήσεως και συνεπώς μετά από «διαπραγματεύσεις» το τελικό κείμενο θα είναι ακόμα χειρότερο. Η πρόταση της κυβέρνησης αφορά 4 δισ. ευρώ. Άγνωστο είναι το ποιος θα είναι ο τελικός λογαριασμός.

Και όλα αυτά με την σύμφωνη, βέβαια, γνώμη της Νέας Δημοκρατίας, που πολλάκις έχει δηλώσει ότι θα εφαρμόσει ό,τι κι αν υπογράψει ο Τσίπρας, αφού “το κράτος έχει συνέχεια”.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση: “Εξοντωτικά μέτρα λιτότητας τεσσάρων δισεκατομμυρίων υπογράφει ο Τσίπρας και φέρνει απολύσεις, σφαγή σε συντάξεις – αφορολόγητο και ξεπούλημα της ΔΕΗ, με την σύμφωνη γνώμη Μητσοτάκη, που δεσμεύεται πως θα τηρήσει και αυτός κατά γράμμα το εθνοκτόνο μνημόνιο.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ejontwtika-metra-litothtas-tessarwn-disekatommuriwn-upografei-o-tsipras#ixzz4cobutLZr

Exit mobile version