Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε φιάσκο εξελίχθησαν οι διώξεις αστυνομικών από Σαμαρά-Δένδια την εποχή του μεγάλου τρόμου (2013): Τους «κράζουν» ακόμα και οι αστυνομοπατέρες!

Σε φιάσκο εξελίχθησαν οι διώξεις αστυνομικών από Σαμαρά-Δένδια την εποχή του μεγάλου τρόμου (2013): Τους «κράζουν» ακόμα και οι αστυνομοπατέρες!

Αθωώθηκε τελικά -και ομοφώνως- ο πρώην διοικητής του Αγ. Παντελεήμονα, που είχε να αντιμετωπίσει κατηγορίες που αφορούσαν τον μισό Ποινικό Κώδικα και μάλιστα είχε προφυλακιστεί και διαπομπευθεί από τους καθεστωτικούς κανιβάλους των ΜΜΕ, την εποχή της τρομοκρατίας και των μεγάλων διωγμών που είχε εξαπολύσει το καθεστώς Σαμαρά-Δένδια κατά αστυνομικών, για «σχέσεις» με την Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε, για παράδειγμα, τι έγραφαν τότε (02/10/2013)- «ΤΑ ΝΕΑ» του κομμουνιστή ολιγάρχη Ψυχάρη:

«Δουλειές» με όπλα, διακίνηση προϊόντων-μαϊμού, εκμετάλλευση αλλοδαπών, εκβιασμοί σε καταστήματα και «προστασία» σε παράνομες λέσχες στην Αθήνα, με συνεργάτες ανθρώπους της Χρυσής Αυγής, είναι μερικά μόνο από τα όσα προσάπτουν οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ στον 54χρονο αστυνομικό υποδιευθυντή Θανάση Σκάρα, που επί επτά χρόνια ήταν διοικητής Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

Ο ανώτερος αξιωματικός -ο οποίος κατηγορείται μέχρι και για αγορά και κατοχή ναρκωτικών- φαίνεται πως είχε συστήσει κανονική συμμορία, με «ταμία» της επιχείρησης τον 60χρονο συνταξιούχο αρχιφύλακα Γιάννη Σταθόπουλο, ο οποίος υπηρετούσε μαζί του στον Άγιο Παντελεήμονα μέχρι που πήρε σύνταξη, την 52χρονη σύζυγο του τελευταίου και την 50χρονη, πολιτευτή και στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Θέμιδα Σκορδέλη ενώ εξετάζεται πιθανή συνεργασία σε παράνομες δραστηριότητες και με άλλο στέλεχος του κόμματος…».

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την αθώωση, αλλά και την τύχη των υπολοίπων διώξεων «που καταπίπτουν ως χάρτινος πύργος στις δικαστικές αίθουσες», ακόμα και οι συνήθως «πειθήνιοι» αστυνομοπατέρες ζητούν συνάντηση με την ηγεσία του Σώματος για «τα ερωτηματικά για τις σκοπιμότητες που είχαν προκαλέσει τις έρευνες αυτές το 2013 και οι οποίες είχαν οδηγήσει στη διαπόμπευση και στο διασυρμό δεκάδες Αστυνομικούς».

Να σημειωθεί ότι με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δικαιώθηκε και ο Διοικητής της Ασφάλειας Ύδρας, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί “Χρυσαυγίτης” και είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα, καθώς φωτογραφία η οποία απεστάλη στη Δ/νση Εσωτερικών Υποθέσεων, από ανώνυμο αποστολέα, προκάλεσε πειθαρχική έρευνα σε βάρος του. Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία τον Σεπτέμβριο του 2014 που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών. Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια ΕΔΕ και με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ τέθηκε τότε σε διαθεσιμότητα.

Και βέβαια, εκτός όλων αυτών, πρέπει άμεσα να διερευνηθούν οι ευθύνες για τις γελοίες διώξεις του διδύμου της συμφοράς Σαμαρά-Δένδια και να πληρώσουν για τον διασυρμό και τις ταλαιπωρίες που υπέστησαν δεκάδες αστυνομικοί. Αλλά και οι απλοί πολίτες, που ανήκαν στην Χρυσή Αυγή!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-fiasko-ejelichthhkan-oi-diwjeis-astunomikwn-apo-samara-dendia-thn-epochh#ixzz4cocYOq56

Exit mobile version