Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Κουτσούμπας μιλάει και τα κομμούνια… κοιμούνται! Ε, ρε Στάλιν που σας χρειάζεται

Ο Κουτσούμπας μιλάει και τα κομμούνια... κοιμούνται! Ε, ρε Στάλιν που σας χρειάζεται

Γράφει ο Αντίοχος

Πάει, χάλασε ο κόσμος! Πρώτη μέρα του κουκουέδικου 20ου Συνεδρίου χθες, κι αντί τα συντρόφια να ζητωκραυγάζουν το’ ριξαν στον… ύπνο – και μάλιστα απάνω στην κορύφωσή του, κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του αρχικουκουέ Κουτσούμπα!

Πρόκειται για μια απαράδεκτη κατάσταση και βέβαια, οι πιο μεγάλοι φταίχτες είναι τα συντρόφια της… επαγρύπνησης, τα οποία προφανώς παρασύρθηκαν από τη γενικότερη… νύστα και πιάστηκαν στον… ύπνο. Την επόμενη φορά που θα μιλάει ο μέγας… υπνωτιστής Κουτσούμπας, εκτός από τους δυνατούς… φραπέδες που πρέπει απαραιτήτως να σερβίρονται νωρίτερα και να καταναλώνονται υποχρεωτικώς απ’ όλους, καλό είναι να περιφέρονται στους διαδρόμους οι σύντροφοι της επαγρύπνησης, εφοδιασμένοι με… νεροπίστολα και να… πυροβολούν κατά ριπάς στα μούτρα τα κοιμώμενα συντρόφια!

Εκτός πια κι αν το κόμμα εφαρμόσει την σταλινική μέθοδο: επειδή ο σύντροφος Στάλιν δεν ήταν και τόσο καλός στο λόγο (όσο στις πράξεις…) και προκαλούσε… χασμουρητά στο κομματικό κοινό του, είχε μια κλάκα που σχεδόν κάθε λεπτό άρχιζε τα χειροκροτήματα, αναγκάζοντας και τους υπολοίπους να ακολουθήσουν, οπότε με τόσο θόρυβο δεν προλάβαιναν να αποκοιμηθούν τα… νυσταγμένα συντρόφια.

Παρεμπιπτόντως, το θέμα με τα χειροκροτήματα ήταν ότι εύκολα άρχιζαν αλλά πολύ δύσκολα σταματούσαν, γιατί κανένας δεν τολμούσε να σταματήσει πρώτος, καθότι ήξερε τι τον περίμενε μετά. Για την ιστορία, αναφέρω ότι το πιο παρατεταμένο χειροκρότημα προς τον «πατερούλη» κράτησε 13 ολόκληρα λεπτά!

Έναν Στάλιν, λοιπόν, χρειάζονται τώρα οι κουκουέδες, για να… ξυπνήσουν για τα καλά!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-koutsoumpas-milaei-kai-ta-kommounia…-koimountai-e-re-stalin-pou-sas-chr#ixzz4cuVjPWHX

Exit mobile version