Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η φυλλάδα των συντακτών υπερασπίζεται τους «αντιφασίστες» μπαχαλάκηδες που καταστρέφουν δημόσια περιουσία

Η φυλλάδα των συντακτών υπερασπίζεται τους «αντιφασίστες» μπαχαλάκηδες που καταστρέφουν δημόσια περιουσία

Θρασύδειλοι, παρακρατικοί και φυσικά ψεύτες αποδεικνύονται οι παρακρατικοί «αντιφασίστες» που, συν τοις άλλοις, σπάνε τα ακυρωτικά μηχανήματα στα ΜΜΜ. Με αφορμή την σύλληψη τριών απ΄αυτών των εγκληματικών στοιχείων, η παρακρατική «αντιφασιστική» οργάνωση στην οποία προφανώς ανήκουν έκανε συνέντευξη Τύπου (!), λες και πρόκειται για μια νόμιμη πολιτική οργάνωση.

Την είδηση την είδαμε στην φυλλάδα των συντακτών, η οποία πάντοτε προωθεί με γραπτά της τέτοιους παρακρατικούς μηχανισμούς. Διαβάζουμε χαρακτηριστικά ανάμεσα σε άλλα: «Ειδικότερα, το βράδυ της Τρίτης 21/3, οι τρεις αντιφασίστες βρίσκονταν έξω από σχολείο στην περιοχή της Πετρούπολης, όπου έσβηναν φασιστικά συνθήματα. Τότε ήταν που τους συνέλαβε η αστυνομία, ενώ η κατηγορία που τους αποδόθηκε αφορά την καταστροφή ακυρωτικών μηχανημάτων εισιτηρίων σε ένα τοπικό λεωφορείο. Μόνο που, όπως καταγγέλλεται, η επίδικη πράξη της καταστροφής των μηχανημάτων συνέβη μία ώρα πριν από τη σύλληψη των αντιφασιστών και πάνω από ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο στο οποίο συνελήφθησαν».

Το ότι το άρθρο αυτό, το οποίο υιοθετεί τους γελοίους ισχυρισμούς των παρακρατικών, το υπογράφει ο νεοσσός της «αντιφασιστικής δημοσιογραφίας» Γιάννης Μπασκάκης, με τον γνωστό δείκτη αντίληψης της πραγματικότητας, δείχνει πολλά για την σοβαρότητα της όλης κατάστασης. Εμείς, απλώς αναδημοσιεύουμε μέρος από τα όσα έγραφε για το συγκεκριμένο θέμα καθημερινή εφημερίδα: «Τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις επτά δρομολογίων λεωφορείων στα οποία έχουν καταγραφεί φθορές ακυρωτικών μηχανημάτων, βρέθηκαν στην κατοχή των τριών συλληφθέντων που είναι ύποπτοι για βανδαλισμούς σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ένα από τα δρομολόγια ήταν της γραμμής «822» Νέα Ζωή – Αγ. Αντώνιος, στο οποίο άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές σε δύο ακυρωτικά μηχανήματα, λίγο πριν από την σύλληψη των τριών ατόμων. Σε άλλες χειρόγραφες σημειώσεις υπήρχαν αναφορές από μέρος φεϊγβολάν για τις ελεύθερες μετακινήσεις αλλά και για εκδηλώσεις υπέρ μεταναστών και προσφύγων.

Οι συλλήψεις του 39χρονου και των δύο 23χρονων, έγινε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που αναζητούσαν τα άτομα βανδαλισμών στα ακυρωτικά μηχανήματα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, στο Περιστέρι. Σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σημείο των φθορών έξω από το 13ο και 33ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, εντοπίστηκαν οι τρεις ύποπτοι να κάνουν γκράφιτι με σπρέι στους τοίχους του σχολικού συγκροτήματος γράφοντας: ‘’Τα προσφυγόπουλα στο σχολείο, οι φασίστες στις τρύπες τους’’.

Μετά την προσαγωγή τους, στο σπίτι του 39χρονου βρέθηκαν ξύλινα κοντάρια, έντυπο αναρχικό υλικό, τρία σφυριά, ένα καλέμι, δύο σπρέι χρώματος, ενώ στο σπίτι ενός εκ των 23χρονων, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι φωτοβολίδων, πτυσσόμενο κλομπ, ένα αστέρι… νίντζα, κροτίδες και αθύρματα. Στο τετράδιο με τα δρομολόγια των ΜΜΜ, στα οποία είχαν καταγραφεί φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα, υπήρχε και σημείωση με την διεύθυνση του σχολικού συγκροτήματος που έκαναν γκράφιτι. Οι νεαροί φέρεται να αρνούνται την οποιαδήποτε συμμετοχή τους σε φθορές ακυρωτικών μηχανημάτων και προβάλλουν ως άλλοθι ότι στο σχολείο κατευθύνθηκαν με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Οι τρεις συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση οδηγήθηκαν χθες για να δικαστούν, ωστόσο η δίκη τους αναβλήθηκε για σήμερα και αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι».

Οι αλήτες αυτοί πιάστηκαν «με την γίδα στην πλάτη», αφού φρόντιζαν να σημειώσουν τα μέρη στα οποία δρούσαν, το σπίτι του ενός είχε μετατραπεί σε «αντιφασιστικό» οπλοστάσιο, αλλά η όλη υπόθεση είναι… σκευωρία! Για τέτοιο θράσος μιλάμε.

Εάν δεν υπάρξουν επεμβάσεις από ψηλά, τα εγκληματικά αυτά στοιχεία πρέπει να έχουν την ποινική αντιμετώπιση που αρμόζει σε τέτοιες παράνομες καταστροφικές ενέργειες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fullada-twn-suntaktwn-uperaspizetai-tous-antifasistes-katastrofeis#ixzz4cvvTWb8y

Exit mobile version