Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοροϊδία Συριζαίων: Και δεύτερος βουλευτής πήρε το βοήθημα για τους συνταξιούχους

Κοροϊδία Συριζαίων: Και δεύτερος βουλευτής πήρε το βοήθημα για τους συνταξιούχους

Τελικά από ό,τι αποδεικνύεται οι βουλευτές του Σύριζα όταν πανηγύριζαν για το επίδομα στους συνταξιούχους, το κάνανε γιατί θα εισέπρατταν οι ίδιοι λίγα ευρώ παραπάνω, λες και δεν τους έφτανε ο παχυλός μισθός τους.

Μετά τον Μπαλαούρα, λοιπόν, έχουμε και τον Μηταφίδη, ο οποίος βγήκε και δήλωσε ότι πήρε και αυτός το επίδομα. Και μην νομίζετε ότι τους έπιασε η φιλαλήθεια και βγήκαν και το είπαν. Πρόκειται για υπόθεση δύο μηνών.

Απλώς τώρα έγιναν τα αποκαλυπτήρια και αναγκάστηκαν να μιλήσουν. Ο δε Μηταφίδης μίλησε μάλλον για να προλάβει τα δικά του αποκαλυπτήρια.

Μάλιστα, για να συμπληρωθεί η γελοιότητα, ρίχτηκε το φταίξιμο στην… Χούντα, αφού όπως είπε με νόημα ο Μηταφίδης, «δεν στοχοποιήθηκε τυχαία ο Μάκης Μπαλαούρας, ο οποίος έχει περάσει τα πάνδεινα τον καιρός της Χούντας»…

Αυτό θα μείνει στην ιστορία ως το επίδομα του άπορου βουλευτή, το οποίο προφανώς (μην νιώσετε έκπληξη αν το πουν) έβαλε ο χουντικός Παπαδόπουλος για να στοχοποιήσει την «αγία αριστερά».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koroidia-kai-deuteros-bouleuths-tou-suriza-phre-to-bohthhma-gia-tous-suntaj#ixzz4cwKHZ8hg

Exit mobile version