Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Kανένα κόμμα δεν καταδίκασε την επίθεση με βαριοπούλες και τσεκούρια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Ειδικότερα η κυβέρνηση ζητάει και τα ρέστα από βουλευτή της Χρυσής Αυγής, λέγοντας πως προέβη σε εγκληματική (;) ενέργεια, επειδή δώρισε βιβλία και ημερολόγια σε μαθητές! Αλλά πραγματικά για ποιον λόγο να καταδικάσουν ένα γεγονός, όπως αυτό της τρομοκρατικής επίθεσης σε βάρος του τρίτου πολιτικού κόμματος, εφόσον αυτοί οι ίδιοι είναι αυτοί που το ενορχήστρωσαν. Το παρακράτος του Σύριζα είναι αυτό που επιτέθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αρά ο Σύριζα τι να κάνει; Να καταδικάσει τον εαυτό του; Από την άλλη η ΝΔ, όχι μόνο δεν καταδίκασε αλλά τουναντίον χαίρεται γι’ αυτήν την επίθεση, γιατί της έκατσε βαριά η ποινική δίωξη του Σαμαρά με βάση το ηχητικό ντοκούμεντο όπου ζητούσε την προφυλάκιση τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής επί πρωθυπουργίας του. Ας έχουν κατά νου ότι η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει και πως πλέον τίποτα δεν την σταματά.

Κλεοπάτρα

ΕΚΑΨΑΝ ΒΙΒΛΙΑ: Στόχος του Συστήματος οι Ιδέες της Χρυσής Αυγής

Ταΐζουν τους λαθρομετανάστες και τα μισά Ελληνόπουλα δεν έχουν να φάνε λόγω των μνημονίων, όπως δείχνουν τα στοιχεία της έκθεσης που έδωσε στη δημοσιότητα η UNICEF με το ποσοστό να δείχνει πως 1 στα 2 Ελληνόπουλα στερούνται τα βασικά αγαθά. Αυτές είναι οι πολιτικές των μνημονίων δεξιών και αριστερών πολιτικών απατεώνων, οι οποίοι σαν ενεργούμενα της διεθνούς τοκογλυφίας έχουν μειώσει τα εισοδήματα των πολιτών, εκτόξευσαν την ανεργία, έκλεισαν τις επιχειρήσεις. Αποτέλεσμα είναι ότι τα πενιχρά εισοδήματα, αν υπάρχουν, να μην επαρκούν για την σίτιση ακόμη και βασικών αγαθών. Μόνο η Χρυσή Αυγή όμως μιλά για διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους, δίνοντας ένα ηρωικό αγώνα, ώστε στην Ελλάδα να συνεχίσουν να υπάρχουν Έλληνες!

Γ.Λ.

«Συνελήφθη» επ’ αυτοφώρω «εγκληματίας» βουλευτής της Χρυσής Αυγής να μοιράζει βιβλία και αναμνηστικά σε Έλληνες μαθητές!

Σε κάποιον άνθρωπο που δεν είχε να πληρώσει τον παράνομο ΕΝΦΙΑ και άλλους φόρους του κάνανε κατάσχεση τον πενιχρό μισθό του ή βγάλανε σε πλειστηριασμό το μοναδικό σπίτι του. Σε κάποιον άλλον, επειδή δεν είχε να πληρώσει την ΔΕΗ η οποία είναι ο μισός λογαριασμός με νταβατζίδικους φόρους, του κόψανε το βασικό αγαθό, το φως. Mατώνει ο Έλληνας για να τα πάρει ο Μπαλαούρας, και μάλιστα με τον τίτλο του χαμηλοσυνταξιούχου. Θα τρελαθούν τελείως οι πραγματικοί χαμηλοσυνταξιούχοι. Υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα κόσμος που πιστεύει ότι έχουμε δημοκρατία; Τότε η δικτατορία πώς είναι; Ολιγαρχία, τυραννία ένα συνονθύλευμα αυταρχικών και άδικων καθεστώτων είναι αυτό το είδος της “δημοκρατίας”, δημοκρατία χωρίς δικαιοσύνη, χωρίς ισονομία, χωρίς ίχνος αξιών. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει η Ελλάδα μας…

Φώτης Α.

Ράπισμα Τραμπ στην τουρκική προκλητικότητα: Ταξιδιωτική οδηγία από τις ΗΠΑ και σύλληψη του ταμία του Ερντογάν

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-1-apriliou-2017#ixzz4czDL0NZh

Exit mobile version