Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ηλίας Παναγιώταρος στο Ράδιο Έναντι για τις τρέχουσες εξελίξεις – ΗΧΗΤΙΚΟ

YouTube Poster

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή «Εκλεκτικές Συγγένειες» με τον Ανδρέα Σταματόπουλο ξεκαθάρισε πως η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα από τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο πλαίσιο του κλεισίματος της δεύτερης αξιολόγησης.

Παράλληλα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στο περιστατικό με την εύρεση όπλων σε τζαμί στην Ξάνθη, κάνοντας λόγο για ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό που όμως οι αρχές δεν το αντιμετώπισαν με τη δέουσα προσοχή. Ο κ. Παναγιώταρος τόνισε τόσο τον ύποπτο ρόλο του τουρκικού προξενείου, όσο και τον αρνητικό ρόλο του ψευτομουφτή της περιοχής.

Επιπλέον, ο κ. Παναγιώταρος έκανε λόγο και για τη συνάντηση που είχε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, λέγοντας πως η επίσκεψη ήταν τόσο εθιμοτυπική, όσο και ουσίας και δεν καταλαβαίνει τους λόγους που ορισμένοι αντέδρασαν, δεδομένου ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που υπερασπίζεται την Εκκλησία και την Ορθοδοξία. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-hlias-panagiwtaros-sto-radio-enanti-gia-tis-trechouses-ejelijeis-hchhtiko#ixzz4czDuSbHx

Exit mobile version