Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “ΟΧΙ στην νέα Τουρκοκρατία”

Αποσπάσματα από την ομιλία στην Θεσσαλονίκη την 25η Μαρτίου 2017

“Διπλή επέτειος η σημερινή. Η μία είναι η θρησκευτική εορτή, ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, της Υπερμάχου Στρατηγού των Ελλήνων, που από τον καιρό της πολιορκίας της Κωνσταντινουπόλεως από τους Αβάρους, οπότε καθιερώθηκε το «Τῇ Υπερμάχῷ Στρατηγῷ τὰ νικητήρια», μέχρι τον πόλεμο του 1940, Την έβλεπαν οι στρατιώτες μας δίπλα τους να πολεμά. Η άλλη είναι εορτή εθνική, η ημέρα όπου σήμανε τον ξεσηκωμό τους Γένους, ενάντια στον τούρκο τύραννο, ο οποίος είχε σκλαβώσει τον λαό των Ελλήνων για τέσσερεις και σε μερικές περιοχές για πέντε αιώνες. Και κάποιες άλλες περιοχές είναι ακόμα σκλαβωμένες, μα για εμάς όχι λησμονημένες.

Ήτανε 20 Μαρτίου του 2015 όταν αποφυλακίστηκα από τις φυλακές Κορυδαλλού και την πρώτη μου ομιλία την έκανα εδώ στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, σκεπτόμενος την σημαδιακή αυτή ημέρα όπου απεφυλακίσθην και ήλθα στη Θεσσαλονίκη, μετά την άρση  του κατ’ οίκον περιορισμού μου. Σκέφτηκα πως εφέτος έχω χρέος και καθήκον να βρεθώ στη Συμβασιλεύουσα Θεσσαλονίκη, στην Μακεδονία μας.”

Οι αντισυγκεντρώσεις και ο αποκλεισμός δεν θα σταματήσουν τον Αγώνα μας

“Δίνουμε έναν υπέροχο αγώνα και ας μη νομίζουνε ότι είμαστε όμηροι του πολιτικού κατεστημένου, γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε ελεύθεροι, είτε μέσα, είτε έξω από την φυλακή. Δεν μας πτοούν όλα αυτά που γίνονται, οι αντισυγκεντρώσεις, οι απαγορεύσεις, ο αποκλεισμός από τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως.

Βγαίνω στο περιστύλιο της Βουλής και κάνω μία δήλωση σαράντα δευτερολέπτων και δείχνουν μόλις τα πέντε ή δέκα. Τι φοβούνται; Και όταν ακόμη ήτανε το θέμα το Κυπριακό και γινόντουσαν οι συνομιλίες του Αναστασιάδη στην Ελβετία, βγαίνανε και έλεγαν ότι όλος ο πολιτικός κόσμος συμφώνησε. Ξεχνούσανε να πούνε τρεις λέξεις: «πλην Χρυσής Αυγής» ή «πλην Νικολάου Μιχαλολιάκου». Γιατί; Μας φοβούνται γιατί είμαστε η ανερχόμενη εθνικιστική δύναμη, είμαστε η Ελλάδα που έρχεται.

Δεν θα μας σταματήσουνε οι αντισυγκεντρώσεις, ούτε οι απαγορεύσεις τους, ούτε ο αποκλεισμός τους, θα βγούμε στους δρόμους, θα βγούμε στις πλατείες, θα βγούμε στις πόλεις και στα χωριά, θα ανεμίσουμε τις Γαλανόλευκες, τα μαυροκόκκινα εθνικιστικά λάβαρα, θα είμαστε παντού, θα γίνουμε ο εφιάλτης τους. Και το γεγονός ότι μας πολεμάνε όλοι, σημαίνει ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο.”

Ενάντια στη νέα τουρκοκρατία

“… Και ενώ εορτάζουμε τον ξεσηκωμό του Έθνους σιγή ιχθύος για τις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις. Μόλις πριν από λίγες ημέρες μιλώντας σε δημοσιογράφους, δήλωσε ο Ερντογάν: «Αν η Ευρώπη συνεχίσει έτσι, κανένας Ευρωπαίος σε κανένα σημείο της γης, δεν θα μπορέσει να περπατά με ασφάλεια στους δρόμους». Και μία μέρα μετά τι είχαμε; Τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο. Έλληνες ξυπνήστε! Οι Τούρκοι απειλούν την Πατρίδα μας ευθέως, αντισταθείτε. Και ο καλύτερος τρόπος για να αντισταθεί κανείς είναι μέσα από τις γραμμές, μέσα από τον πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Δήλωσε, επίσης, ο Ταγίπ Ερντογάν, ότι η συμφωνία της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται κοντά σε κατάρρευση, που σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα δείτε στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να έρχονται και πάλι κατά χιλιάδες, πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Και τι θα κάνει το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ, το εθνομηδενιστικό; Θα ανοίξει τα σύνορα για περισσότερες “μπίζνες” για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Γιατί δεν είναι το ψωμί τους οι πρόσφυγες. Είναι το παντεσπάνι τους. Η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει νόμο στη βουλή, τον οποίο βεβαίως και δεν δέχτηκαν τα άλλα κόμματα ούτε καν να συζητήσουνε, σύμφωνα με τον οποίο η παράνομη είσοδος στην Ελλάδα θα είναι ποινικό αδίκημα.

Είναι τέτοιο το αίσχος και η ντροπή σήμερα, που φτάσαμε στο σημείο να δηλώσει σύμβουλος του Ερντογάν, στον τηλεοπτικό σταθμό ΤRT, για την Ελλάδα: «Όλα τα λιμάνια έχουνε περάσει στα χέρια του γερμανικού κεφαλαίου. Όλα τα χρηματιστήρια, όλες οι τράπεζες, σήμερα δεν υπάρχει Ελλάδα. Μακάρι να σηκωνόντουσαν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας. Ένας πρωθυπουργός που δεν φοράει γραβάτα έκανε όσα του είπε η Ευρωπαϊκή Ένωση και πούλησε την Ελλάδα. Να σας το πω καθαρά: σήμερα οι Έλληνες πολίτες δεν υπάρχουνε, είναι όλοι σκλάβοι».

Ας απαντήσουμε στον Τούρκο: Κάνει λάθος, υπάρχουνε κάποιοι που δεν είναι σκλάβοι, είναι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες που υψώνουνε ψηλά τη Σημαία και λένε όχι στη νέα τουρκοκρατία.

Κάτω το ψευτορωμαίικο, Ζήτω η Ελλάς!

“Γράφει, σχετικά, ο καθηγητής Κονδύλης στο περίφημο βιβλίο του «Η θεωρία του πολέμου», στο επίμετρο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις: «Πράγματι ο μεγαλύτερος πολεμικός κίνδυνος για την Τουρκία και η μεγαλύτερη ελπίδα για την Ελλάδα, έγκειται στο ενδεχόμενο της ανάδυσης δυνάμεων ικανών να συναγωνιστούν την αμερικανοτουρκική επιρροή τόσο στον Καύκασο και την κεντρική Ασία, όσο και στα Βαλκάνια. Μονάχα μία ισχυρή, εθνικιστική και επεκτατική Ρωσία θα μπορούσε να αποτελέσει δραστικό φραγμό των τουρκικών φιλοδοξιών στα Βαλκάνια και στην Ανατολή όπου θα ενεργοποιούνταν ο παλαιός αντιτουρκικός άξονας Ρωσίας-Ιράν».

Αυτά έγραφε ο καθηγητής Κονδύλης στα 1996. Σήμερα, βλέπουμε ο άξονας Ρωσίας-Ιράν να έχει γίνει πραγματικότητα και η Τουρκία να απειλείται. Αυτή είναι η μεγάλη ελπίδα του Έθνους μας για επιβίωση και εκεί πρέπει να προσανατολιστεί γεωπολιτικά ο Ελληνισμός, σε μία συμμαχία με την Ορθόδοξη Ρωσία. Αλλά, αυτό μπορούν να το κάνουνε μόνο οι εθνικιστές.

Πικρά τα λόγια του καθηγητή Κονδύλη, θα σας θυμίσουνε όμως πολλά από όσα έγιναν και γίνονται εάν σας διαβάσω και το παρακάτω απόσπασμα που επίσης, αξίζει τον κόπο: «Ενώ, δηλαδή η Ελλάδα προσανατολίστηκε ψυχή τε και σώματι στην Ευρώπη για να διασφαλιστεί από τον τουρκικό κίνδυνο, ακριβώς ο ευρωπαϊκός της προσανατολισμός θα μεταβληθεί σε όργανο de facto μετατροπής της σε δορυφόρο της Τουρκίας. Η τουρκική επιρροή θα ασκείται πάνω στην Ελλάδα όχι άμεσα αλλά, κάπως μετριασμένη, μέσω των αμερικανικών αγωγών και δεν αποκλείεται η ελληνική πλευρά ανίσχυρη και αναζητώντας παρηγοριές να αρχίσει κάποτε να θεωρεί και η ίδια τις υποχωρήσεις έναντι της Τουρκίας ως αυτονόητο μέρος του εξευρωπαϊσμού της αφού μάλιστα οι πολιτισμένοι άνθρωποι έχουνε ξεπεράσει τους εθνικισμούς, δεν ξεκινούνε πολέμους για πράγματα τόσο απαρχαιωμένα μέσα στον εκλεπτυσμένο κόσμο με τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Αυτή δεν είναι Ελλάδα, είναι το ψευτορωμαίικο που πολεμάμε για να ανατείλει η αληθινή Ελλάδα. Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, η νέα τουρκοκρατία είναι εδώ, την βλέπουμε. Την βλέπουμε από τα λόγια αυτών που παριστάνουν τους πολιτικούς και τους πνευματικούς ταγούς μας.

Εμείς οι Χρυσαυγίτες, όμως, δεν είμαστε ούτε «πολιτισμένοι», ούτε «ανθρωπιστές», ούτε… κοσμοπολίτες, είμαστε και θα παραμείνουμε ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!”

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-ochi-sthn-nea-tourkokratia#ixzz4czidwoLj

Exit mobile version