Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκάλυψη “Παραπολιτικά”: Υπάλληλος του ΔΟΛ η κόρη του Ντογιάκου!

Αποκάλυψη “Παραπολιτικά”: Υπάλληλος του ΔΟΛ η κόρη του Ντογιάκου!

Σε μια αποκάλυψη για την σχέση Ψυχάρη και Ντογιάκου (ο επονομαζόμενος “παναθηναϊκάκιας) προχώρησε η εφημερίδα “Παραπολιτικά”. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Γ. Κουρτάκης η κόρη του περιβόητου εισαγγελέα είχε προσληφθεί σε εταιρεία του ΔΟΛ!

Παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό άρθρο:

“Κοινό μυστικό αποτελεί η εξαιρετική σχέση που διατηρούσε ο πρώην προϊστάμενος  της  Εισαγγελίας Αθηνών, Ισίδωρος Ντογιάκος, με τον πανίσχυρο άνδρα του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη. Σε ανύποπτο χρόνο, η σχέση των δύο ανδρών είχε απασχολήσει και τις παραπολιτικές στήλες της «Αυγής», η οποία έκανε λόγο για περίεργες συναντήσεις ανάμεσα στον εκδότη και τον εισαγγελικό λειτουργό.

Ωστόσο, όλα όσα είχαν γραφτεί μπορεί και να μην έχουν και τόσο μεγάλη σημασία, με δεδομένο ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας μπορεί να συνομιλεί, εκτός των άλλων, και με εκδότες. Παρ’ όλα αυτά, σήμερα η στήλη αποκαλύπτει ακόμα μία πληροφορία που επιβεβαιώνει τις εξαιρετικές σχέσεις των Ψυχάρη – Ντογιάκου. Σε μία από τις εταιρείες όπου μετείχε πλειοψηφικά ο ΔΟΛ είχε προσληφθεί για να προσφέρει τις νομικές γνώσεις της η κατά τα άλλα εξαιρετική νομικός θυγατέρα του Ισίδωρου Ντογιάκου.”

Διαβάστε επίσης: Ποινική δίωξη κατά Σαμαρά για τις εντολές προφυλακίσεων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής! Σε πανικό η παράγκα της ΝΔ – Απόλυτη δικαίωση του Λαϊκού Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-korh-tou-ntogiakou-ston-psucharh#ixzz4d5U85Chw

Exit mobile version