Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με άρωμα ισλαμικής τρομοκρατίας οι εκρήξεις στο μετρό της Αγ. Πετρούπολης: «Οι βόμβες είχαν καρφιά» μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ – Τουλάχιστον 10 νεκροί

Με άρωμα ισλαμικής τρομοκρατίας οι εκρήξεις στο μετρό της Αγ. Πετρούπολης: «Οι βόμβες είχαν καρφιά» μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ - Τουλάχιστον 10 νεκροί

Επίθεση και στην Ρωσική Πρεσβεία στην Δαμασκό από τζιχαντιστές μεταδίδουν συριακά μέσα ενημέρωσης.

Η Επιτροπή Καταπολέμησης της τρομοκρατίας επιβεβαίωσε ότι 10 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την έκρηξη στο Μετρό της πόλης.

Έκρηξη σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στο Μετρό της Αγίας Πετρούπολης, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ρωσίας. Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, τα αίτια της έκρηξης παραμένουν άγνωστα καθώς και η ισχύ της. Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στα κρατικά πρακτορεία πως υπάρχουν αρκετοί τραυματίες.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για έκρηξη που σημειώθηκε στο σταθμό του μετρό «Sennaya Square», ενώ υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο για δυο εκρήξεις σε δυο σταθμούς μετρό. Το πρακτορείο Interfax μετέδωσε πως ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν γεμάτος με σφαιρίδια ώστε να προκληθούν περισσότερα θύματα.

Καπνός έχει καλύψει τον υπόγειο σιδηρόδρομο, ενώ μετά τις εκρήξεις έκλεισαν 10 σταθμοί του Μετρό. Ο μάνατζερ του Μετρό ανέφερε ότι έλαβε αναφορές για έκρηξη μέσα στο βαγόνι, πιθανότατα από κάποιο αυτοσχέδιο μηχανισμό, με το Sputnik να αναφέρει πως περιείχε καρφιά.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το πρακτορείο RIA, ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος σημειωτέων βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη, καθώς είχε συνάντηση με τον Λευκορώσο Πρόεδρο Αλαξάντερ Λουκασένκο, ενημερώθηκε άμεσα.

Συριακά μέσα για την επίθεση στην Ρωσική πρεσβεία στην Δαμασκό

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-arwma-islamikhs-tromokratias-oi-ekrhjeis-sto-metro-ths-ag.-petroupolhs-o#ixzz4dC5BhlBY

Exit mobile version