Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και στοχοποίησης Εθνικιστών από την φυλλάδα του Μπόμπολα «Έθνος»

Το αμαρτωλό τους παρελθόν ως προοίμιο των τρομοκρατών θυμήθηκαν τα «σαΐνια» της εφημερίδας του Μπόμπολα, οι οποίοι έχουν καταστεί ειδικοί στην παραπληροφόρηση του κόσμου και την παροχή πληροφοριών προς βομβιστές.

Στο παρελθόν, η εν λόγω φυλλάδα είχε πραγματοποιήσει εκτενές αφιέρωμα με όνομα και διεύθυνση, μη τυχόν και χάσουν τον δρόμο οι «κοινωνικοί επαναστάτες», στο μαγαζί Συναγωνιστή στους Αμπελόκηπους, με αποτέλεσμα την βομβιστική ενέργεια εις βάρος αυτού του καταστήματος.

Τώρα προβαίνουν σε δημοσιοποίηση φωτογραφιών που τραβήχτηκαν προ 5 ετών, κάνοντας λόγο για «τάγματα εφόδου» και αφήνοντας υπονοούμενα ότι η βιντεοσκόπηση σταματά για «για λόγους που εύκολα γίνονται αντιληπτοί» και άλλα παρόμοια προπαγανδιστικά και φαιδρά, προκειμένου να στοχοποιήσουν εκ νέου τον Συναγωνιστή και να δώσουν ηθικό στους τρομοκράτες της αριστεράς, που επιτέθηκαν με δολοφονικό σκοπό στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως της Χρυσής Αυγής.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζει το «Έθνος» με απώτερο σκοπό την δημιουργία κλίματος, στην πραγματικότητα είναι από τον Δεκέμβριο του 2012. Τότε η Χρυσή Αυγή είχε πραγματοποιήσει εκδήλωση παρουσία χιλιάδων Ελλήνων στη Νίκαια. Από το πρωί, ένοπλες συμμορίες της άκρας αριστεράς πραγματοποιούσαν παράνομες αντισυγκεντρώσεις με σκοπό την ακύρωση της εκδηλώσεως της Χρυσής Αυγής.

Στα πλάνα εμφανίζονται Συναγωνιστές και απλοί Έλληνες, οι οποίοι περιφρούρησαν το χώρο της εκδηλώσεως, στα πλαίσια που όλα τα κόμματα περιφρουρούν τις εκδηλώσεις τους από κακοπροαίρετους, προβοκάτορες ή επιθέσεις από αντίπαλες πολιτικές ομάδες. Εκείνη την ημέρα δεν έλαβε χώρα κανένα επεισόδιο, παρά το γεγονός ότι ο αρθρογράφος του «Έθνους» αυτό αφήνει να εννοηθεί. Αντιθέτως, πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδης εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, από την οποία και οι φωτογραφίες που ακολουθούν.

Το κίνητρο των λασπολόγων είναι σαφές: η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που εμπράκτως αγωνίζεται ενάντια στην δικτατορία των «νταβατζήδων» και των εργολάβων. Συνεπώς, πρέπει να βγει από τη «μέση», προκειμένου να διαιωνιστεί η κυριαρχία της κλεπτοκρατίας, των θαλασσοδανείων και των «ημετέρων» επάνω στον δοκιμαζόμενο και φτωχοποιημένο Ελληνικό Λαό.

Μία παλαιότερη δημοσίευση, ενδεικτική της αξιοπιστίας της εν λόγω φυλλάδας:

Τραγέλαφος: Το «Έθνος» του Μπόμπολα «αποκάλυψε» την… τεθωρακισμένη μεραρχία της Χρυσής Αυγής – Ηχηρή διάψευση από το ΓΕΣ γελοιοποιεί τους λασπολόγους

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/resital-paraplhroforhshs-kai-stochopoihshs-apo-to-ethnos#ixzz4dD1lbR00

Exit mobile version