Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκτάκτως στις Βρυξέλλες ο Τσακαλώτος: Στο ίδιο έργο θεατές πριν από τα νέα αιματηρά μέτρα

Εκτάκτως στις Βρυξέλλες ο Τσακαλώτος: Στο ίδιο έργο θεατές πριν από τα νέα αιματηρά μέτρα

Σκηνικό τρόμου προκειμένου να δικαιολογήσει τα νέα επαίσχυντα μέτρα, που θα εξαπολύσει εναντίον των Ελλήνων, προσπαθεί να στήσει η συγκυβέρνηση των νεομνημονιακών (με… βαριά καρδιά όμως) συριζαίων και ψεκασμένων συνοδοιπόρων τους.

Έτσι, λοιπόν, εμπρός στο ναυάγιο της «διαπραγμάτευσης», ο Τσακαλώτος μεταβαίνει εκτάκτως στις Βρυξέλλες, προκειμένου να προτείνει ακόμα περισσότερα μέτρα (ήδη είχε προτείνει 4 δισ. ευρώ), ενώ βάσει της εμπειρίας που έχουν οι Έλληνες σε αυτές τις καταστάσεις, συντόμως θα αρχίσει η «καραμέλα» της εξεύρεσης «πολιτικής λύσης».

Όπως σημειώνουν τα καθεστωτικά ρεπορτάζ, πρόκειται για την «ύστατη προσπάθεια προκειμένου να γεφυρωθούν οι διαφορές με τους δανειστές και ειδικά το ΔΝΤ και να υπάρξει συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο μέχρι την Πέμπτη».

Στην πραγματικότητα, τα μέτρα έχουν ήδη συμφωνηθεί και περιλαμβάνουν μειώσεις μισθών, συντάξεων, ξεπούλημα δομών του Ελληνικού Δημοσίου, όπως η ΔΕΗ και πολλά άλλα που θα βιώνουν οι Έλληνες μέχρι τουλάχιστον το 2020, αφού σε αυτά συμφωνεί και θα τα εφαρμόσει και ο Μητσοτάκης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ektaktws-stis-brujelles-o-tsakalwtos-sto-idio-ergo-theates-prin-apo-ta-nea#ixzz4dHteXCCs

Exit mobile version