Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υποκρισία ΝΔ και λοιπών “δημοκρατικών δυνάμεων” για την ψήφο των Ομογενών: Τρέμουν την απήχηση της Χρυσής Αυγής!

Υποκρισία ΝΔ και λοιπών “δημοκρατικών δυνάμεων” για την ψήφο των Ομογενών: Τρέμουν την απήχηση της Χρυσής Αυγής!

Σε ένα επικοινωνιακό σόου και ρεσιτάλ πολιτικής υποκρισίας προέβησαν οι επικεφαλής της ΝΔ και του ανύπαρκτου Ποταμιού, Κυριάκος Μητσοτάκης και Σταύρος Θεοδωράκης.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην σημερινή μεταξύ τους συνάντηση συζητήθηκε και θέμα της ψήφου των Ελλήνων Ομογενών και συμφωνήθηκε να κατατεθεί σχετική πρόταση νόμου από το “Ποτάμι”, η οποία θα στηριχθεί από τη ΝΔ.

Τόσα χρόνια γιατί κωφεύουν και εθελοτυφλούν στις προτάσεις και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής για το μείζον αυτό εθνικό θέμα; 

Υπενθυμίζουμε πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος από το 2012 είχε φέρει το θέμα στην Βουλή με επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού Β΄ Αθηνών, Ελένης Ζαρούλια στον τότε υπουργό της ΝΔ, Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Επιπλέον, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος είχε κάνει εκτενή αναφορά στο ζήτημα στην Ολομέλεια της Βουλής και είχε ζητήσει να δοθεί άμεσα δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες Ομογενείς, όσο και σε αυτούς που έφυγαν από την Πατρίδα λόγω των εθνοκτόνων Μνημονίων.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα επανήλθε στο ζήτημα η Συναγωνίστρια Ζαρούλια με ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό Σκουρλέτη, η οποία ακόμα δεν έχει απαντηθεί.

Επαναλαμβάνουμε πως πάγιο αίτημα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, αλλά και σύσσωμης της ελληνικής κοινωνίας είναι να δοθεί το δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες Ομογενείς. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων της διασποράς, αλλά και αυτών που έφυγαν από την Ελλάδα λόγω των εθνοκτόνων Μνημονίων, να μπορούν να αποφασίζουν για το μέλλον της Πατρίδας, κάτι το οποίο προβλέπεται και από το Σύνταγμα.

Το πολιτικό σύστημα όμως τους εμπαίζει και τους στερεί αυτό το Συνταγματικό δικαίωμα για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους. Ο λόγος είναι ότι οι Έλληνες πατριώτες του Εξωτερικού συντάσσονται σε μεγάλο ποσοστό με τις θέσεις και το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε επίσης: Τρέμει το κλεπτοκρατικό τόξο την ψήφο των Ελλήνων Ομογενών! Επανέφερε το θέμα στην Βουλή η Χρυσή Αυγή – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/potami-mhtsotakhs-pshfos-omogenwn#ixzz4dJQ0hADd

Exit mobile version