Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Τσίπρας… έλυσε και το πρόβλημα στέγασης των Ελλήνων: Τσαντίρια σε κάθε γειτονιά!

Ο Τσίπρας... έλυσε και το πρόβλημα στέγασης των Ελλήνων: Τσαντίρια σε κάθε γειτονιά!

Λύσανε όλα τα προβλήματα του τόπου οι συριζαίοι κι έρχονται τώρα να κάνουν ερωτήσεις για το «ελεύθερο κάμπινγκ». Συγκεκριμένα, την ώρα που φτωχοποιούν την Ελληνική Κοινωνία, ξεπουλούν την δημόσια περιουσία και υποβαθμίζουν τις ζωές όλων των Ελλήνων με τα hot spot, 38 βουλευτές του Σύριζα κατέθεσαν ερώτηση στον Σκουρλέτη για την απελευθέρωση του «κάμπινγκ».

Όπως σημειώνουν στην ερώτησή τους τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του (άμεση αλληλεπίδραση με το φυσικό περιβάλλον, αυτοοργάνωση, συμβίωση) ανταποκρίνονται στις σωματικές, ψυχικές και πνευματικές ανάγκες πολλών ατόμων, που αδυνατούν να τις καλύψουν με την καθολική απαγόρευσή του, γεγονός που μεταφράζεται σε «στέρηση του συνταγματικού δικαιώματος ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητάς τους».

Ας μην ανησυχούν οι συριζαίοι, αφού με τις τόσες κατασχέσεις σπιτιών που κάνουν οι τράπεζες επί αριστερής διακυβέρνησης, θα υπάρξει πολύ μεγάλη «αυτοοργάνωση» των άστεγων στην Ομόνοια και «συμβίωση» στα Κέντρα Φιλοξενίας Αστέγων. Άρα μπορεί οι Έλληνες να πένονται και να δοκιμάζονται από την κρίση, αλλά δεν υφίστανται «στέρηση του συνταγματικού δικαιώματος ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητάς τους».

Άσε, που η εν λόγω ερώτηση μόνο ως ανεπίκαιρη μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού οι «σύντροφοι» της παρακρατικής αριστεράς έκαναν τσαντίρι μαχαλά το ΕΜΠ πριν από λίγους μήνες για να βροντοφωνάξουν “Refugees Welcome” και να διακινήσουν, παρεμπιπτόντως, και μερικά ναρκωτικά στον προαύλιο χώρο του πολυτεχνικού ιδρύματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsantiria-tou-suriza-se-kathe-geitonia#ixzz4dJR1GBgM

Exit mobile version