Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Μετά την άκρως “δημοκρατική” επίθεση στα Γραφεία της Χρυσής Αυγής την περασμένη εβδομάδα και την άκρα του τάφου σιωπή (!) από όλα τα υπόλοιπα κόμματα-αποκόμματα της επίσης “δημοκρατικής” πολιτικής μας σκηνής όλα τα φώτα της κακής “δημοσιότητας” έχουν πέσει για μια ακόμα φορά στην Χρυσή Αυγή. Και αυτό φυσικά εξ ‘ αιτίας του γνωστού επεισοδίου που ακολούθησε με άγνωστο για κάθε σώφρονα(!) πολίτη…δράστη! Όταν όμως πρόκειται για τα “Λαϊκά Δικαστήρια” των ΜΜΕ, εκεί αναγκαστικά έως την στιγμή που θα κλείσουμε την τηλεόραση ή τον ραδιοφωνικό σταθμό, αναγκαζόμαστε να εισπράξουμε το μίσος που εκσφενδονίζεται από όλους αυτούς τους τηλεοπτικούς “εισαγγελείς”! Με αρχηγό φυσικά την κα. Τάτυ (!) να μιλάει για άκρατη ανανδρία εκ μέρους της Χρυσής Αυγής προς τον καημένο και “αθώο” τραυματισμένο φοιτητή, συνοδευόμενη και από τις γνωστές χιλιοειπωμένες κατηγορίες που συνοδεύουν το “κατηγορητήριο” της. Το τεκμήριο της αθωωότητας φυσικά δεν το αναγνωρίζει σαν σωστή κα Εισαγγελάτου που είναι! Η Χρυσή Αυγή για χιλιοστή φορά έπεσε στο στόμα των βρωμερών συστημικών μέσων “ενημέρωσης” αλλά πάλι αλώβητη θα βγει όσο και να κακοφαίνεται αυτό στους εχθρούς της! Δεν ξεχνάμε ότι: H Χρυσή Αυγή δεν μας έβαλε στα μνημόνια, δεν παραχώρησε Εθνική Κυριαρχία, δεν άνοιξε τις “Πύλες της Κολάσεως” με την είσοδο δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών και δεν διαπραγματευεται καν με τους ξένους εξουσιαστές μας. Ότι λοιπόν και να της προσάπτουν οι δόλιοι εχθροί της, οι ψηφοφόροι – υποστηρικτές της παραμένουν πιστοί στα Πιστεύω και στις ιδέες της. Όσο και να τους “πονάει” αυτό. Καλή συνέχεια σε όλους τους Συναγωνιστές.

Α.Κ.

Εκτάκτως στις Βρυξέλλες ο Τσακαλώτος: Στο ίδιο έργο θεατές πριν από τα νέα αιματηρά μέτρα

Όλες οι κυβερνήσεις των μνημονίων, δεξιές και αριστερές καμάρωναν για την υπεραπόδοση των εσόδων των εφοριών. Η λεγόμενη αυτή υπεραπόδοση έγινε με κατασχέσεις λογαριασμών και σπιτιών, με απειλές κι εκβιασμούς εις βάρος ανθρώπων, που αναγκάστηκαν να πουλήσουν ακόμα και οικογενειακά κειμήλια για να ανταποκριθούν στις βαρύτατες, εξοντωτικές υποχρεώσεις τους προς την εφορία. Όμως δεν εξηγούν στους Έλληνες γιατί μετά από τόσες θυσίες τo παράνομο και επαχθές χρέος ανεβαίνει συνέχεια, παρά την εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών. Μόνο η Χρυσή Αυγή ζητά λογιστικό έλεγχο του χρέους, ώστε να μάθει ο Ελληνικός πληθυσμός που χρωστάμε, πόσα χρωστάμε και κυρίως τα δάνεια τα οποία λάβαμε πού ξοδεύτηκαν.

Λ.Μ.

Κράτος οπερέτα: Στην ντουλάπα κρυβόταν για 14 ώρες ο επικίνδυνος αλλοδαπός εγκληματίας του Π. Φαλήρου

Γινόμαστε μάρτυρες μήνες τώρα της καταστροφής της γειτονιάς των Εξαρχείων κάθε Σαββατοκύριακο. Ο λεγόμενος Ρουβίκωνας μπήκε στο Μέγαρο Μάξιμου. Θα κάνουν κάτι; Απολύτως τίποτα, καμιά σύλληψη, όπως και με τη γνωστή παρακρατική επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής. Επειδή η κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα αδυνατούν να κυβερνήσουν, επιδιώκουν και πάλι να ρίξουν λάδι στη φωτιά με το να στοχοποιηθεί η Χρυσή Αυγή, ενώ αυτή είναι η θιγόμενη τούτη τη φορά όπως και κάθε άλλη φορά. Κάθε αναρχικός, κάθε λαθρομετανάστης, κάθε σφαγέας όπως σωστά είπε ο βουλευτής Ηλιόπουλος για τον Νίκο Μπελογιάννη τιμάται και δοξάζεται από μια ηγεσία που σέρνει την Πατρίδα στην καταστροφή. Θα τους το επιτρέψουμε; Θα αφήσουμε τη χώρα στα χέρια τους; Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος επιτέλους.

Κωνσταντίνα Σ.

Εκτός τόπου και χρόνου οι συριζαίοι: «Παράγει αποτελέσματα» ο νόμος Παρασκευόπουλου που έχει αποφυλακίσει όλους τους εγκληματίες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-5-apriliou-2017#ixzz4dM4vaGuR

Exit mobile version