Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αμπελόκηποι, Φάρσαλα

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία της Τ.Ο. Αμπελοκήπων ομιλία, με θέμα:” Ανοίγουμε τον φάκελο της Κύπρου” από τον Συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μισιάκα Γεώργιο. Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε διεξοδικά στη ιστορία της Κύπρου και τους αγώνες που δόθηκαν για να ενωθεί με την Μητέρα πατρίδα την Ελλάδα. Αναφέρθηκε στους λόγους που οι σύμμαχοι αρνήθηκαν να επιτρέψουν την ένωση αυτή, παρά το ότι η Ελλάδα βρέθηκε με την πλευρά των νικητών του Β Π.Π. Μίλησε για τον ηρωικό αγώνα των Ελλήνων της Κύπρου υπό τον Γρίβα Διγενή αλλά και τη προδοσία του παλαιοκομματικού κατεστημένου που απεμπόλησε τα εθνικά δίκαια.

Τόνισε ιδιαίτερα το προδοτικό ρόλο του Καραμανλή του πρεσβύτερου τόσο με τις συνθήκες Ζυρίχης Λονδίνου που ουσιαστικά κατέστησαν την Τουρκία εγγυήτρια δύναμη αλλά  και τον  του ρόλο στον δεύτερο  Αττίλα που οι τούρκοι κατάκτησαν το 40% του νησιού λέγοντας την περίφημη φάση “η Κύπρος κείται  μακράν”. Τέλος ανέφερε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν θεωρούν ούτε την Κύπρο αλλά και τις άλλες  τις πατρίδες αυτές χαμένες αλλά αλύτρωτες οι οποίες περιμένουν τον κατάλληλο χρόνο να τις αγκαλιάσει η Μητέρα Ελλάδα. Η  επικοινωνία έλαβε τέλος με άπαντες σε θέση προσοχής να ψάλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Με μεγάλη ανταπόκριση από την νεολαία της Λάρισας και με υπό την αιγίδα της Τ.Ο. Φαρσάλων πραγματοποιήθηκε στον Τύρναβο Λάρισας συγκέντρωση νέων συναγωνιστών και συναγωνιστριών. Ο γραμματέας της Τ.Ο. Φαρσάλων Συναγωνιστής Νίκος Καραμητράκης αφού καλωσόρισε τους νεαρούς Εθνικιστές αναφέρθηκε στους σκοπούς και στις θέσεις του Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής, της νέας πολιτικής δύναμης που ανέτειλε στο πολιτικό σκηνικό της άλλοτε υπερήφανης Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn649#ixzz4dM5RHSj9

Exit mobile version