Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φραγμό στην βρώμικη προπαγάνδα και τα ύπουλα σχέδια του Σόρος έβαλε η Ουγγαρία

Φραγμό στην βρώμικη προπαγάνδα και τα ύπουλα σχέδια του Σόρος έβαλε η Ουγγαρία

Η Ουγγαρία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ως προς το πώς πρέπει να φέρεται ένα κράτος, το οποίο θεωρείται ως ανεξάρτητο και κυρίως προσπαθεί να φέρεται ως τέτοιο. Η αντιμετώπιση του αδίστακτου διεθνούς κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος από την κυβέρνηση του Βίκτορ Ορμπάν αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα γράφει η «Δημοκρατία» όπου υπό τον τίτλο «Ουγγαρία: “Λουκέτο” στο πανεπιστήμιο του Σόρος», αναφέρονται τα εξής: «“Φρένο” στα σχέδια του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος στην Ουγγαρία έβαλε ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν, καθώς χθες υπερψηφίστηκε νομοσχέδιο με το οποίο ωθείται το πανεπιστήμιο που ίδρυσε και χρηματοδοτεί ο μεγιστάνας να φύγει από τη χώρα. Αν και την ίδια ώρα αίσθηση προκαλούσε η πρόταση της ελληνικής καταγωγής αντιδημάρχου Βιέννης, Μαρίας Βασιλάκου που δήλωνε πρόθυμη να φιλοξενήσει η αυστριακή πρωτεύουσα το πανεπιστήμιο του Σόρος!

Ο Ορμπάν κρατά σταθερά σφόδρα επικριτική στάση κατά των νεοφιλελεύθερων οργανώσεων που χρηματοδοτεί ο Σόρος, ενώ έχει ανακηρύξει το 2017 “έτος από-σοροποίησης” για την Ουγγαρία. Στο παρελθόν, μάλιστα, τον έχει κατηγορήσει ότι τροφοδοτεί το κύμα προσφύγων με στόχο να αποδυναμώσει την Ευρώπη, ενώ έχει αναφερθεί πολλάκις και στην “οργανωμένη προδοσία” του ευρωπαϊκού ιδεώδους από τον δισεκατομμυριούχο, στις ακτιβιστικές οργανώσεις που χρηματοδοτεί και τις… πλάτες της ευρωπαϊκής Αριστεράς».

Η σύγκριση της σθεναρής στάσης του Ορμπάν απέναντι στον εθνομηδενισμό του κοσμοπολίτη Σόρος με την προθυμία της ελληνικής καταγωγής αντιδημάρχου Βιέννης δείχνει την τεράστια διαφορά νοοτροπίας που διέπει τους αληθινούς εκφραστές της Εθνικής Ανεξαρτησίας από την μια και τους ακόλουθους της παγκοσμιοποίησης από την άλλη.

Βεβαίως, η επιρροή και η χρηματοδότηση του Σόρος έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους και στην Χώρα μας, καθώς είναι εμφανές ότι τα ιδρύματα του εν λόγω κερδοσκόπου «μπουκώνουν» τα στόματα διαφόρων εγχώριων «προοδευτικών», οι οποίοι στο όνομα του «αντιρατσισμού» και του «αντιφασισμού» επιδιώκουν να προωθήσουν την διεθνιστική προπαγάνδα και την διάλυση των Εθνών-Κρατών.

Δεν είναι πολύς ο καιρός, άλλωστε, που ακόμη και πρώην συνοδοιπόρος τους (Γιάννης Ραχιώτης) κατήγγειλε συγκεκριμένη ΜΚΟ ότι χρηματοδοτείται από τον Σόρος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Μέλος αντιεθνικιστικής ΜΚΟ ζητά την διαγραφή του και καταγγέλλει τα πρώην συντρόφια του: «Χρηματοδοτείστε από τον Σόρος»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/uperpshfisthke-sthn-ouggaria-to-nomoschedio-pou-ejoudeterwnei-thn-upoulh-pr#ixzz4dPHTIF59

Exit mobile version