Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρέμβαση Συναγωνιστών ενάντια σε κέντρο λαθρομεταναστών στην Καλαμπάκα – Τράπηκε σε φυγή ο κομμουνιστής δημοτικός σύμβουλος

Η ανικανότητα και οι καταστροφικές ιδεοληψίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ συνεχίζονται καθημερινά με απίστευτες ενέργειες. Μη μπορώντας να εφαρμόσουν στοιχειώδη μεταναστευτική πολιτική, θέλουν να γεμίσουν την χώρα με “κέντρα φιλοξενίας” λαθρομεταναστών. Ακόμη και στην Καλαμπάκα, κάτω από τους Ιερούς Βράχους των Μετεώρων, ένα από τα σύμβολα της Ορθοδοξίας, οι κυβερνώντες σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ακόμη ένα καταυλισμό λαθρομεταναστών.

Φυσικά αδιαφορούν και για την τοπική κοινωνία και για τον Θρησκευτικό τουρισμό της περιοχής,που αποτελεί μια βασική πηγή εσόδων για τους κατοίκους της Καλαμπάκας. Το θέμα απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, όπου παρέμβαση έκανε ο συναγωνιστής Γιώργος Ρούστας. Η παρουσία του συναγωνιστή μας ενόχλησε τον δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ, κάποιον Κεραμίδα, ο οποίος άρχισε να φωνασκεί και να κατηγορεί το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί “δίνει τον λόγο σε μέλη εγκληματικής και ναζιστικής οργάνωσης” και ότι “ανέχεται την παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”. Αποτέλεσμα ήταν το προεδρείο να κατηγορήσει τον δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ, για “φασιστική νοοτροπία” και να του τονίσει, ότι δικαίωμα λόγου έχει ο κάθε δημότης της πόλης και ακολούθως να δώσει τον λόγο στον συναγωνιστή μας.

Ο μπολσεβίκος κατανοώντας ότι οι φωνές και οι ύβρεις του δεν περνάνε, αποχώρησε (όχι ότι έγινε και αισθητή πάντως η απουσία του). Παίρνοντας τον λόγο ο συναγωνιστής Ρούστας, εξήγησε το νομικό πλαίσιο για την μετανάστευση και τι ισχύει με την διεθνή νομοθεσία, για το ποιος είναι μετανάστης και ποιος πρόσφυγας και με βάση τα διεθνή νομικά δεδομένα όσοι έρχονται στη χώρα μας, στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες.

Ακολούθως τόνισε ότι, η δημιουργία “κέντρου φιλοξενίας” στην Καλαμπάκα, θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα στον τοπικό τουρισμό και θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στις τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής, αφού όπου δημιουργήθηκαν παρόμοια “κέντρα” ο τουρισμός κατέρρευσε. Τέλος, ο συναγωνιστής πρότεινε την διενέργεια τοπικού δημοψηφίσματος για να αποφασίσουν οι πολίτες αν επιθυμούν την δημιουργία τέτοιου “κέντρου φιλοξενίας”.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε τελικά να εκδηλώσει την αντίθεσή του στις προθέσεις της κυβέρνησης και να ζητήσει να σταματήσει κάθε συζήτηση από την μεριά των κυβερνώντων για το θέμα αυτό. Οι τοπικές κοινωνίες αντιδρούν στη παράνομη μετανάστευση κάθε μέρα που περνά όλο και πιο έντονα. Οι πολιτικάντηδες και οι “έμποροι” του “ανθρωπισμού”, σύντομα θα έχουν απέναντι τους την συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hot-spot-kai-sthn-kalampaka.-parembash-ths-chrushs-aughs-sto-dhmotiko-sumbo#ixzz4dPkOVvMF

Exit mobile version