Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η αντεθνική ταυτότητα της ΝΔ

Η αντεθνική ταυτότητα της ΝΔ

Η επέλαση του εθνομηδενισμού από την συγκυβέρνηση οδηγεί στο ενδεχόμενο λανθασμένης πολιτικής επιλογής από ένα μέρος των συμπατριωτών μας στις επόμενες εκλογές, οι οποίοι ίσως κρίνουν ότι η ψήφος στην ΝΔ μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη σ’ αυτήν ακριβώς την κυβερνητική κυριαρχία του εθνομηδενισμού. Τα πράγματα, όμως, είναι πολύ διαφορετικά. Όχι μόνο γιατί ανέκαθεν η ΝΔ ήταν ένα κόμμα πατριδοκάπηλο, το οποίο χρησιμοποιούσε πάντοτε το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων για να εξυπηρετήσει δια της πλαγίας οδού τα στενά μικροκομματικά συμφέροντά της, αλλά κυρίως γιατί η νυν μορφή της ΝΔ δεν επιτρέπει ούτε στο ελάχιστο την δημιουργία ψευδών εντυπώσεων προς άντληση ψήφων.

Η ΝΔ έχει μετατραπεί οριστικά, σε ένα κόμμα, στο οποίο ο φιλελεύθερος κοσμοπολιτισμός του έχει ως κοινό παρονομαστή με τον μαρξιστικό διεθνισμό τον εθνομηδενισμό. Αρκεί να δούμε την εικόνα τόσο της ΝΔ όσο και του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς επί θητείας του η απέχθεια σε κάθε τι που θυμίζει Ελλάδα και Ορθοδοξία είναι παροιμιώδης. Ταυτίζονται με θέσεις και απόψεις, οι οποίες δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την Ιστορία, την Παράδοση, τα Ήθη και τα Έθιμά μας.

Το πιο πρόσφατο «κατόρθωμα» της ΝΔ, αποτέλεσε η απαίτηση του Μητσοτάκη να αναγκαστούν οι 16 βουλευτές του κόμματος που κατέθεσαν ερώτηση για το Τάμα του Έθνους να αποσύρουν την υπογραφή τους, με τους ίδιους φερόμενους ως «κότες» να το πράττουν άμεσα. Κινούμενος στο γνωστό «αντιχουντικό» σύνδρομο προσπάθησε να συνδέσει το συγκεκριμένο θέμα με το Απριλιανό καθεστώς. Το Τάμα του Έθνους, όμως, δεν είναι μια εφεύρεση των Συνταγματαρχών, αλλά αποτελεί μια υπόσχεση των Αγωνιστών της Εθνεγερσίας προς τον Θεό της Ελλάδος, για να ξεπληρώσουν το Τάμα αυτό μετά την Απελευθέρωση.

Η ΝΔ, όμως, το «πατριωτικό» αυτό κόμμα, μπορεί να έδειξε σαφή αρνητική στάση στο ζήτημα του Τάματος του Έθνους, αλλά αντιθέτως τάχθηκε με φανατισμό υπέρ της ανέγερσης τζαμιού στον Βοτανικό. Επίσης, κινούμενη σε κοινούς ρυθμούς σύμπλευσης με τους ανθέλληνες και τους άθεους της μαρξιστικής αριστεράς, ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων. Ο ανιψιός του Μητσοτάκη και στέλεχος της ΝΔ, Κώστας Μπακογιάννης, τάχθηκε ευθέως υπέρ της υιοθέτησης παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Παράλληλα, η ΝΔ δέχεται την μετατροπή του ομολογιακού μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογικό, ενώ συγχρόνως συμφωνεί με την καθιέρωση του μαθήματος των «έμφυλων σχέσεων» στα σχολεία.

Ακόμη και στο τόσο σημαντικό θέμα της χορήγησης ιθαγένειας η ΝΔ δεν έφερε την παραμικρή αντίρρηση, στο να την αποκτά όποιος αλλοδαπός έχει παιδιά που πηγαίνουν σε ελληνικό σχολείο. Δέχεται, επί της ουσίας, την ολέθρια πολιτική της κυβέρνησης στο λεγόμενο «προσφυγικό» και υπόσχεται ότι θα την βελτιώσει εντυπωσιακά στο επίπεδο των ανέσεων και των παροχών προς τους παράνομα εισερχόμενους στην Ελλάδα λαθρομετανάστες, την ίδια ώρα που σε καθημερινή βάση αυξάνεται ολοένα και περισσότερο ο αριθμός των Ελλήνων που υποφέρουν και ψάχνουν στα σκουπίδια. Νομιμοποιεί, δίχως τον παραμικρό δισταγμό, την αντεθνική δράση των πλουσιοπάροχα αμειβομένων ΜΚΟ και τους πλέκει ανερυθρίαστα το εγκώμιο για το «ανθρωπιστικό τους έργο».

Ταυτόχρονα, ευρισκόμενη συνειδητά στο καζάνι της «πολιτικής ορθότητας» καταδικάζει με υβριστικούς χαρακτηρισμούς οποιαδήποτε έντιμη, νόμιμη και ειρηνική διαμαρτυρία των Ελλήνων κατοίκων της Χώρας, οι οποίοι έχουν αντίθετη άποψη, ως έκφραση «ακραίων ρατσιστικών και φασιστικών φαινομένων». Ας μην ξεχνάμε, φυσικά, ότι ο περιβόητος «αντιρατσιστικός νόμος» αποτελεί έμπνευση και εκτέλεση της ΝΔ ποινικοποιώντας έτσι την οποιαδήποτε αντίδραση των Ελλήνων στην μετατροπή της Χώρας σε χώρο και του ομοιογενούς Λαού σε ετερογενή πληθυσμό.

Το ζήτημα δεν είναι απλώς «να μας αδειάσουν την γωνιά» οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ… Το ζήτημα βρίσκεται στην ολοκληρωτική αλλαγή πλεύσης και τον απεγκλωβισμό της κρατικής πολιτικής από τα δίχτυα του εθνομηδενισμού και της πολυπολιτισμικότητας. Η ΝΔ όχι μόνο δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα απολύτως, έστω και σε έναν ελάχιστα θετικό βαθμό, αλλά θα συνεχίσει απτόητη να εξυπηρετεί την εθνομηδενιστική επέλαση.

Απόλυτα έρμαιο στις επιταγές της «πολιτικής ορθότητας», ευρισκόμενη σε συνεχές κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στην αριστερά (της οποίας «τους αγώνες», φυσικά, φροντίζει πάντοτε με δηλώσεις τόσο του αρχηγού όσο και των στελεχών της να υπενθυμίζει ότι «τους τιμά και τους σέβεται»), οποιαδήποτε -έστω και σκέψη- εναντίωσης απέναντι στον εθνομηδενισμό της θα καμπτόταν αυτόματα, αμέσως μόλις οι πάσης φύσεως «προοδευτικοί» κραύγαζαν, με τις γνωστές υστερικές κραυγές, περί «ρατσισμού», «ξενοφοβίας» κ.τ.λ. Ακόμη κι αυτό το σενάριο, όμως, μπορεί να θεωρηθεί ως… υπερβολικό, καθώς η όλη πορεία της ΝΔ (με ιδιαίτερη έμφαση στα τελευταία χρόνια) ταυτίζεται πλέον συνειδητά με τις εθνομηδενιστικές επιλογές της αριστεράς.

Η ΝΔ, μάλιστα, φροντίζει σε ορισμένες περιπτώσεις, όχι απλώς να συμφωνεί μ’ αυτές τις επιλογές, αλλά να παίρνει η ίδια σχετικές πρωτοβουλίες που προάγουν τον εθνομηδενισμό. Κανένας Έλληνας Πατριώτης να μην τρέφει, ούτε στο ελάχιστο, ψευδαισθήσεις ως προς την πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσει η ΝΔ διαδεχόμενη τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Η μόνη αληθινή αντίσταση στην επέλαση του εθνομηδενισμού και την κυβερνητική εφαρμογή του βρίσκεται στο πρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-antethnikh-tautothta-ths-nd#ixzz4dPkof7Sx

Exit mobile version