Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζεται η φαρσοκωμωδία με τις δήθεν συνακροάσεις στο ΚΚ€: Τους συνέδεσαν με ΝΔ, Λεβέντη και τον… Τάκη Τσουκαλά! 3 ΒΙΝΤΕΟ

Παραμένει προσκολλημένο στην γελοιότητα το συστημικό ΚΚ€, το οποίο καθώς φαίνεται δεν πήρε το μάθημά του από την τελευταία ξεφτίλα που βίωσε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπου ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης έκανε επίδειξη πώς γίνονται οι δήθεν συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο των μπολσεβίκων.

Τα παραμύθια των κομμουνιστών για συνακροάσεις απεδείχθησαν πως δεν ήταν τίποτε άλλο παρά οι εμμονές ενός ανήλικου φαρσέρ να κάνει “συγχωνεύσεις κλήσεων”, όπως άλλωστε παραδέχτηκε και με πόρισμά της η ΑΔΑΕ.

Παρά την ξεφτίλα λοιπόν, το ΚΚ€ επανήλθε και τώρα κατήγγειλε “παρακολουθήσεις και συνακροάσεις”  με τα τηλεφωνικά κέντρα της ΝΔ και της Ένωσης Κεντρώων.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν: “Το ΚΚΕ και με αφορμή το νέο κρούσμα, ενημέρωσε ήδη τον πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση, τον αρμόδιο υπουργό κ. Παππά, τους υπεύθυνους των υπόλοιπων κομμάτων, που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα, καθώς επίσης και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών και τον πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών“.

Στην φαρσοκωμωδία συνεισέφερε και η γραφική Ένωση Κεντρώων και ο έμπειρος στις φάρσες Λεβέντης (τον είχαν ταράξει στις πίτσες και τους φραπέδες), ο οποίος κατήγγειλε ότι στο τηλεφωνικό κέντρο του κόμματος υπήρξαν συνακροάσεις με τα τηλεφωνικά κέντρα του… Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού!

Επειδή η γελοιότητα των συστημικών κομμάτων έχει πιάσει ταβάνι δεν μπορούμε να προσθέσουμε κάτι παραπάνω.

Τους παραδίδουμε στην χλεύη του Λαού ή όπως θα έλεγε και ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού, Τάκης Τσουκαλάς: “Άντε γεια! Με… μπολσεβίκους και γελοίους δεν μιλάω!”

ΥΓ. Ακολουθεί το… βίντεο – ντοκουμέντο της συνακρόασης ΚΚΕ με τον Τάκη Τσουκαλά…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizetai-h-farsokwmwdia-me-tis-dhthen-sunakroaseis-sto-kke-tous-sunedes#ixzz4dTUqMDkv

Exit mobile version