Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Πλήρης η αδιαφορία του Σύριζα για τα προβλήματα της Μυρτούς – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Κατά την παρέμβασή του στη βουλή, ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος άσκησε δριμεία επίθεση απέναντι στην εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης Σύριζα όσον αφορά την υπόθεση της Μυρτούς Παπαδομιχελάκη, η οποία και κακοποιήθηκε βάναυσα από πακιστανό το 2012 στο νησί της Πάρου.

Ο βουλευτής μας έχει καταθέσει πολλάκις επίκαιρη ερώτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μυρτώ και ο αρμόδιος υπουργός δεν έχει έρθει ποτέ να απαντήσει.

«Λαμβάνοντας υπόψη το κόστος νοσηλείας και τις συνακόλουθες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένεια του θύματος, είναι καθίσταται αναγκαία ειδική νομοθετική ρύθμιση, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα εκταμίευσης χρημάτων από τον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό όχι μόνο για τα νοσήλια της Μυρτούς αλλά και για τεχνικές προσθήκες στην οικία της», αναφέρει χαρακτηριστικά η ερώτηση.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος δεν παρέλειψε να τονίσει την απουσία του αρμοδίου υπουργού, γεγονός που φανερώνει την αναλγησία αυτής της καθεστωτικής κυβέρνησης σε ότι αφορά την υποστήριξη και την δικαίωση ενός μικρού κοριτσιού.

Στην Ολομέλεια της βουλής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε επί της κυρώσεως Ελλάδας και Ρωσίας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να θέτει άμεσα σε εφαρμογή συμφωνίες, οι οποίες δρουν προς όφελος των ελληνικών συμφερόντων και να μην κωλυσιεργεί.

Ταυτοχρόνως, ο Συναγωνιστής συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση Σύριζα αποτελεί άξιο διάδοχο των δουλικών μνημονιακών κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και τόνισε ότι σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που μένει πιστή στην πολιτική «ανοικτών συνόρων».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-plhrhs-h-adiaforia-tou-suriza-gia-ta-problhmata-ths-murt#ixzz4dVE2LKJw

Exit mobile version