Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Όλοι κάνουν λόγο για την σοβαρή οικονομική κρίση που ταλανίζει την πατρίδα μας και σχεδόν όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού νότου, όμως λίγοι κάνουν λόγο για τα βαθύτερα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την εξαθλίωση και την κατάντια που δεν είναι άλλα από την έλλειψη σοβαρής παιδείας και της ηθικής κατάπτωσης με απότοκα της όλα αυτά τα φαινόμενα διαφθοράς του δημοσίου και ιδιωτικού βίου και για τα οποία βέβαια κατά κύριο ποσοστό είναι υπεύθυνα όλα τα κόμματα του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου” που κυβερνούν από το 1974 έως σήμερα την χώρα. Αλλά και ένα πολύ μεγάλο μέρος του λαού και κυρίως οι εκπρόσωποι των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων μαζί με τα κομματόσκυλα και το σάπιο συνδικαλιστικό σύστημα. Όμως η κυριότερη για εμένα αιτία είναι όπως προείπα η έλλειψη σοβαρής παιδείας, η οποία συνειδητά έχει σχεδιαστεί με τον τρόπο που εφαρμόζεται από την μεταπολίτευση και μετά και κυρίως στα θέματα που αφορούν την ορθή εκμάθηση της ιστορίας αλλά και της τεράστιας πολιτιστικής κληρονομιάς μας που έχει τις ρίζες της στην Αρχαία Ελλάδα που είναι ο θεμέλιος λίθος της δημοκρατίας αλλά και όλου του σύγχρονου πολιτισμού. Με τι πνευματικά και ηθικά εφόδια μπορεί ένας τέτοιος λαός να πάρει σωστές αποφάσεις για το μέλλον του; Για αυτό λοιπόν πρέπει να αφυπνιστούμε όλοι μας και να διαβάζουμε ιστορία, ώστε να γνωρίζουμε με ακρίβεια που κατευθύνουμε την ψήφο μας η οποία μεν είναι ατομική για τον κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά όμως η ισχύς της είναι καθολική γιατί επηρεάζει τις ζωές όλων μας και τέλος να επιστρέψουμε όλοι πίσω στις παραδοσιακές αξίες του Έθνους μας και στην Ορθόδοξη Πίστη μας, γιατί χωρίς αυτά τα οποία εν πολλοίς έχουμε ξεχάσει, δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα μέσα στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης. Μόνο η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να αφυπνίσει τους Έλληνες και να τους δείξει το δρόμο για το μέλλον.

Δ. Π.

Οι προστατευόμενοι αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Βλέποντας κάτι στην τηλεόραση, ήρθαν και οι αναμνήσεις. Αναμνήσεις μιας ντροπιασμένης Ελλάδας, του βολέματος, της λαμογιάς και της διαφθοράς. Ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, βασισμένο σε κομματικούς στρατούς και ψεύτικες υποσχέσεις. Δυστυχώς, παρά τις ελπίδες, που πάσαραν οι πρώτοι φορά αριστεροί και οι περισσότεροι από εσάς τις φάγατε αμάσητες, η δυσωδία καλά κρατεί και συνεχίζει να εξαπλώνεται. Σε μια χώρα υπό διάλυση, τα κοράκια με τα κοστούμια, με γραβάτες ή χωρίς, συνεχίζουν να κατακρεουργούν, ότι απέμεινε και να πλιατσικολογούν στις πλάτες εξαθλιωμένων υποψήφιων ψηφοφόρων. Ευτυχώς για αυτούς, είμαστε άνθρωποι και ακόμη ελπίζουμε, βέβαια η ελπίδα ξεθωριάζει στην θέα του επόμενου σωτήρα και της μίζερης καθημερινότητας, αφήνοντας πίσω της το χρώμα της αλήθειας, το μαύρο το κατάμαυρο. Δεν είμαι τόσο ονειροπόλα για να περιμένω μια μαζική επανάσταση, που θα τα αλλάξει όλα, αλλά είμαι αρκετά ρεαλίστρια για να καταλάβω, ότι κάποια στιγμή τα προσωπεία θα πέσουν, έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό ήδη και οι μασκαράδες, θα μείνουν ξεβράκωτοι και υπόλογοι στην ιστορία. Τα παπαγαλάκια στο ενδιάμεσο μπορούν να συνεχίσουν το κράξιμο, οι υποκλίσεις να συνεχιστούν επίσης και οι καρέκλες ας λακουβιάζουν, από χαϊδεμένους κομματικούς αριστεροκεντροδέξιους, ανήθικους εναλλάξ. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Γ.Π.

Γελοιοποιήθηκε ο Τσακνής: Σφοδρή επίθεση Ηλία Κασιδιάρη στους σταλινικούς λογοκριτές της Ε.Ρ.Τ. – 3 ΒΙΝΤΕΟ

Ελπίζω σύντομα όλη αυτή η αλαζονεία της εξουσίας να τιμωρηθεί από τον ελληνικό λαό και όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γίνει Κυβέρνηση να αποδώσει δικαιοσύνη και την δέουσα ποινική τιμωρία σε όσους κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα και τα εγκλήματα που συνεχίζουν να διαπράττουν κατά εξακολούθηση σε όλο το φάσμα της πολιτικής ζωής. Να το ξέρουν καλά όλοι αυτοί που προκαλούν σε καιρό μνημονίων που οι Έλληνες κυριολεκτικά πεινάμε και αυτοί τρώνε με χρυσά κουτάλια πως πλέον οι νυν “σύντροφοι” τους δεν θα έχουν την πολυτέλεια να τους σώσουν, γιατί θα είναι είτε στη φυλακή είτε στα ειδικά δικαστήρια. Παρακολουθούμε και καταγράφουμε τους πάντες και τα πάντα, δεν λησμονούμε, δεν υποκύπτουμε, δεν συγχωρούμε. Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν δειλιάζουν, δεν διαπραγματεύονται. Όση λάσπη και αν μας ρίχνουν έχουμε ψηλά τις σημαίες μέχρι την τελική Νίκη.

Αγγελική Γ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-7-apriliou-2017#ixzz4dXc6bPVQ

Exit mobile version