Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να μην μιλά o Δένδιας για αυτούς που θυσιάστηκαν στα οχυρά Μεταξά

Να μην μιλά o Δένδιας για αυτούς που θυσιάστηκαν στα οχυρά Μεταξά

Δεν διαθέτει όριο το θράσος των συστημικών φερεφώνων της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας στην Πατρίδα μας. Ο λόγος για τον Δένδια, ο οποίος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόλμησε, επ’ αφορμή της χθεσινής επετείου για την εισβολή των γερμανικών στρατευμάτων και την ηρωική αντίσταση των Ελλήνων στα οχυρά της γραμμής Μεταξά, να παραλληλίσει την Χρυσή Αυγή με τους τότε εισβολείς.

Δεν διαθέτει όριο το θράσος του Δένδια, του φίλου των μασόνων, γιατί:

Πρώτον, την εποχή εκείνη οι Εθνικιστές βρίσκονταν στα οχυρά Μεταξά, στα βουνά της Βορείου Ηπείρου και πολεμούσαν εναντίον του κατακτητή. Οι πολιτικοί πρόγονοι του Δένδια και του κάθε «Δένδια» ετοιμάζονταν να πουλήσουν λάδι στους συνέλληνές τους για να κονομήσουν, όπως κάνουν και τώρα με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την γονυκλισία στην γερμανική οικονομική ολιγαρχία.

Δεύτερον, δεν διαθέτουν το ηθικό έρεισμα να ομιλούν για τέτοια ζητήματα οι «κολλητοί» της Siemens. Τότε οι γερμανοί είχαν πραγματοποιήσει την εισβολή με την βοήθεια αεροπλάνων που πετάγανε με κινητήρες Siemens. Τώρα οι γερμανοί εισβάλλουν μέσω του κάθε «Χριστοφοράκου» και των φίλων του στην πολιτική ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Συνεπώς, ας μην έχει καμμία αυταπάτη ο Δένδιας. Η μόνη απειλή για την χώρα είναι οι πολιτικάντηδες και ειδικότερα οι σκευωροί που μάχονται κατά της δημοκρατικής έκφρασης του λαϊκού φρονήματος.

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί απειλή μονάχα για τα συμφέροντα της κλεπτοκρατίας, που πίνει το αίμα του Ελληνικού Λαού, γι’ αυτό και την πολεμάνε λυσσαλέα οι πιο σάπιες εκφάνσεις του πολιτικού συστήματος, τα κόμματα της κλεψιάς και τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων.

Διαβάστε επίσης: 6 Απριλίου 1941: Το δεύτερο «ΟΧΙ» των Ελλήνων – Η εποποιία της γραμμής Μεταξά

“Το Απόρθητο Οχυρό”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dendias-tolma-kai-mila#ixzz4dYQIAfaY

Exit mobile version