Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός στους μπολσεβίκους για την πανωλεθρία στην Καλαμπάκα – Νέα λάσπη σε βάρος της Χρυσής Αυγής

Πανικός στους μπολσεβίκους για την πανωλεθρία στην Καλαμπάκα - Νέα λάσπη σε βάρος της Χρυσής Αυγής

Ο ηθικός και πολιτικός εξευτελισμός των εγχώριων νοσταλγών του αρχιεγκληματία Στάλιν στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας, με την θρασύδειλη υποχώρηση εκπροσώπου της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ όταν αντελήφθη ότι δεν θα μπορούσε να αντικρούσει τις αλήθειες που θα ακουγόντουσαν από Συναγωνιστή που θα έκανε παρέμβαση, οδήγησε «το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας» σε νέες δόσεις συνομωσιολογίας και παραληρήματος.

Οι μπολσεβίκοι της Καλαμπάκας έβγαλαν ανακοίνωση στην οποία λένε τα εξής, όπως τα διαβάζουμε στην φυλλάδα του «Ριζοσπάστη»: «Θέλουμε να επισημάνουμε σε όσους ανέχονται τους λύκους που φοράνε προβιά ότι ζεσταίνουν στη μασχάλη τους το αυγό του φιδιού, που όταν σκάσει δεν θα διστάσει να τσιμπήσει και τους ίδιους. Η ανοχή τους αυτή πηγάζει από την σφοδρή επιθυμία είσπραξης ψήφων και η χρησιμοποίησή τους σαν εκλογική πελατεία στις εκάστοτε εκλογές. Στις προηγούμενες εκλογές ‘‘κοσμούσαν’’ τα ψηφοδέλτια των δύο μεγάλων παρατάξεων, χρυσαυγίτες».

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτή η εμμονή με τους «λύκους» έγκειται στο γεγονός ότι οι ίδιοι οι ΚΚΕδες πιθανόν να αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους ως «πρόβατα» και τους νεολαίους της ΚΝΕ ως «φυτά». Επειδή, όμως, η λασπολογία και το ψεύδος αποτελούν συνώνυμο του κομμουνισμού, προκαλούμε τους μπολσεβίκους της Καλαμπάκας να ονοματίσουν τους «χρυσαυγίτες» που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια «των δύο μεγάλων παρατάξεων». Φυσικά και δεν πρόκειται να το κάνουν, γιατί απλούστατα κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Πιστοί, όμως, στο δόγμα «πες-πες, στο τέλος κάτι θα μείνει» πετάνε την λάσπη τους και ό,τι βγει. Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη (και προφανώς ούτε και η τελευταία) φορά που τα «ορφανά» του Στάλιν και του προδότη Μπελογιάννη συκοφαντούν ασύστολα. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, στην εισήγηση της Κ.Ε. του ΚΚΕ για το 20ο συνέδριο, υποστήριζαν εντελώς ανερυθρίαστα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ότι «Έχουν ύποπτες και ποικίλες διασυνδέσεις με εξωελληνικά κέντρα και υπηρεσίες, με σκοτεινά κυκλώματα». Τους προκαλέσαμε και τότε να ονοματίσουν τις καταγγελίες τους, αλλά φυσικά το βουλώσαν.

Γνώριμο το «σπορ» του χαφιεδισμού, της λασπολογίας και της παραπληροφόρησης για τους μαγαζάτορες του Περισσού. Υποδείξεις, όμως, από τους επί δεκαετίες εντολοδόχους της Μόσχας και της Γ’ Διεθνούς δεν δεχόμαστε. Την επόμενη, λοιπόν, φορά που θα θελήσουν να ασχοληθούν με «ύποπτες και ποικίλες διασυνδέσεις με εξωελληνικά κέντρα και υπηρεσίες, με σκοτεινά κυκλώματα» ας κοιταχτούν στον καθρέφτη.

Όσο γι’ αυτά που συμβαίνουν στην περιοχή της Καλαμπάκας και την λαγνεία τους για τους λαθρομετανάστες, ας είναι σίγουροι ότι όλα αυτά τα λαμβάνει υπόψιν του ο Ελληνικός Λαός (και) στο Νομό Τρικάλων. Και φυσικά, ως θρασύδειλοι μπολσεβίκοι και γνωρίζοντας ότι σε επίπεδο πολιτικού διαλόγου θα συντριβούν πλήρως, θα συνεχίζουν να το βάζουν στα πόδια όταν βλέπουν τους Χρυσαυγίτες και τα πολιτικά επιχειρήματά τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-stous-mpolsebikous-gia-thn-panwlethria-sthn-kalampaka.-nea-pseudolo#ixzz4dYRKKCeU

Exit mobile version