Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης ζήτησε συγγνώμη από τον Κουτσούμπα για τον προδότη Μπελογιάννη!

Ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης ζήτησε συγγνώμη από τον Κουτσούμπα για τον προδότη Μπελογιάννη!

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον μοσχοαναθρεμμένο (εκ της Μόσχας, όχι του μοσχαριού…) ιδεολογικά, ανεπάγγελτο και παιδί του κομματικού σωλήνα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα είχε κι άλλο ενδιαφέρον, εκτός από την απόδοση «δώρου» εκ μέρους του τελευταίου.

Η καθεστωτική φυλλάδα «Έθνος» γράφει υπό τον τίτλο «Αποστάσεις Κυριάκου από τους ακραίους» τα εξής πολύ ενδιαφέροντα για την συνάντηση αυτή: «Η συνάντηση ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Δημήτρη Κουτσούμπα έμοιαζε με ένα οικογενειακό τραπέζι που θα πρέπει να ανεχθείς για λίγο τον εξάδελφο που δεν πολυσυμπαθείς. Πολιτικά σημείο επαφής δεν υπάρχει, το ξέραμε. Υπήρξε όμως η ευκαιρία να ειπωθούν διάφορα, που ίσως δημόσια δεν θα μπορούσαν. Όπως το ζήτημα των αντικομμουνιστικών κραυγών μερίδας βουλευτών της Ν.Δ., με αφορμή το μουσείο για τον Νίκο Μπελογιάννη. Οι πληροφοριοδότες μου με ενημέρωσαν πως ο Δ. Κουτσούμπας το έθεσε, λέγοντας παράλληλα πως το κόμμα του ποτέ δεν βάζει χαρακτηρισμούς δίπλα στα ονόματα ανθρώπων που η «αστική» παράταξη θεωρεί δικούς της ήρωες. Έμαθα πως ο κ. Μητσοτάκης πήρε αποστάσεις από τους κομμουνιστοφάγους βουλευτές του. Επίσης γνωρίζω πως και εκείνη την ημέρα μόλις ενημερώθηκε για τα όσα ειπώθηκαν στη Βουλή του σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο…».

Είναι ολοφάνερο ότι ο Μητσοτάκης «έκατσε κλαρίνο» μπροστά στον θρασύτατο Κουτσούμπα και ουσιαστικά «άδειασε» (για να μην πούμε ότι «έφτυσε») τους δύο βουλευτές του (Τασούλα, Τζαβάρα), οι οποίοι κάτι προσπάθησαν να ψελλίσουν για τον προδότη και δολοφόνο Μπελογιάννη, για να μην φανεί ότι μόνο η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που χαρακτήρισε όπως του αρμόζει τον κατάσκοπο των σοβιετικών.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά, «μόλις ενημερώθηκε για τα όσα ειπώθηκαν στη Βουλή του σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο…». Ας τα βλέπουν αυτά τα διάφορα φαιδρά και θρασύδειλα «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια της ΝΔ, που συκοφαντούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και προσπαθούν με «κατινίστικες» μεθόδους να πείσουν τους Έλληνες ότι η μόνη λύση για την αντιμετώπιση της αριστερής παραχάραξης της Ιστορίας και του σημερινού εθνομηδενισμού είναι η… ΝΔ.

Ας είναι από τώρα σίγουροι ότι θα τους σηκωθεί η δική τους «τρίχα κάγκελο» με τα όσα θα ακούσουν απ΄αυτούς στους οποίους θα απευθυνθούν. Τέρμα τα «κορόιδα». Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αφύπνισε τον Ελληνικό Λαό και έδειξε πώς αντιμετωπίζεται πολιτικά η «κόκκινη πανούκλα» και οι εθνοπροδότες «ήρωες» της.

Διαβάστε επίσης: Ο Μητσοτάκης προσκύνησε τον Κουτσούμπα και τους “αγώνες” του ΕΑΜ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhtsotakhs-apodokimase-ta-osa-eipan-oi-duo-bouleutes-tou-kata-tou-mpelogian#ixzz4daaF2uRk

Exit mobile version