Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αισχρή προβοκάτσια εναντίον της Χρυσής Αυγής στη Σύρο: Τους πονάνε τα ανεβασμένα ποσοστά του Κινήματος

Αισχρή προβοκάτσια εναντίον της Χρυσής Αυγής στη Σύρο: Τους πονάνε τα ανεβασμένα ποσοστά του Κινήματος

Μετά τις επιθέσεις εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής, την πολυποίκιλη τρομοκρατία εναντίον στελεχών, ψηφοφόρων και φίλων της Χρυσής Αυγής, το σύστημα περνάει και σε τακτικές μαύρης προπαγάνδας.

Συγκεκριμένα, στη Σύρο οι παρακρατικοί αλήτες κυκλοφόρησαν φυλλάδια με την υπογραφή της Χρυσής Αυγής, αλλά με μήνυμα που ταίριαζε στην δική τους προπαγάνδα, προκειμένου να πλήξουν την Χρυσή Αυγή. Τα όσα αναγραφόντουσαν στα φυλλάδια ήταν καταφανώς ψευδή, προφανώς επειδή οι εμπνευστές τους ήταν απαίδευτοι ακόμα και στην ορθογραφία και έτσι κανένα ουσιαστικά ζήτημα δεν δημιουργήθηκε, πέρα από το να αποδειχτεί για άλλη μία φορά ότι οι αντίπαλοι της Χρυσής Αυγής είναι χαμηλοτάτου επιπέδου.

Όλα αυτά, όμως, δείχνουν την τελευταία τάση που επικρατεί εντός του συστήματος για την περιβόητη «αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής». Δεν θα διστάσουν να πράξουν οτιδήποτε και να επιχειρήσουν να το φορτώσουν στην Χρυσή Αυγή. Δεν θα διστάσουν να πράξουν το οτιδήποτε προκειμένου να κατηγορήσουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στις φυλλάδες και τα κανάλια τους με μία «Χρυσαυγιάδα» την κατάλληλη στιγμή.

Θα ρωτήσει, βεβαίως, κανείς το «πού βρέθηκαν τα χρήματα για να πλημμυρίσει» ολόκληρη η Σύρος με τα προβοκατόρικα φυλλάδια; Το ερώτημα αυτό απαντάται ευκόλως. Χρήμα, άφθονο χρήμα, απεριόριστο χρήμα διατίθεται από τους διεθνείς τοκογλύφους, τον Σόρος, την Μέρκελ και άλλους προκειμένου να συκοφαντηθεί η Χρυσή Αυγή.

Ενδεικτικά θυμίζουμε τα εξής:

Βιβλίο πρώτο Ψαρρά εναντίον Χρυσής Αυγής – Χρηματοδοτούμενο από το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών

Βιβλίο δεύτερο Ψαρρά εναντίον Χρυσής Αυγής – Χρηματοδοτούμενο από το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών

Αυτά πέρα από τη συνεχή προπαγάνδα στα κανάλια και τις φυλλάδες των «νταβατζήδων» της παραπληροφόρησης και χωρίς να υπολογίζουμε τις δεκάδες οργανώσεις των παρακρατικών που γεμίζουν όλη την Ελλάδα με αφίσες εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/probokatsia-enantion-ths-chrushs-aughs-sth-suro-prooimio-suntonismenhs-dras#ixzz4ddxWTwir

Exit mobile version