Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O προστάτης των παρακρατικών Τόσκας τόλμησε να μιλήσει για «ντουλάπι της Ιστορίας»

O προστάτης των παρακρατικών Τόσκας τόλμησε να μιλήσει για «ντουλάπι της Ιστορίας»

Ας κοιτάξει καλύτερα τα ντουλάπια που κρύβονται οι εγκληματίες που αποφυλάκισε ο ΣΥΡΙΖΑ…

Παραφράζοντας την κλασική φράση που λέει ότι «πολλές φορές η δικαιολόγηση ενός λάθους καταντά χειρότερη και από το ίδιο το λάθος», μπορούμε να πούμε ότι στην περίπτωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα το περιεχόμενο της απάντησής του τον ξεφτιλίζει περισσότερο σε σχέση με το να μην απαντούσε καθόλου.

Προσπαθώντας κάτι να βρει να πει στον λεκτικό καταιγισμό επιχειρημάτων του Βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Γιάννη Λαγού, ο ανεκδιήγητος Τόσκας είπε, ανάμεσα σ’ άλλα, και το εξής απίστευτο και όμως αληθινό: «Τους καλώ να κλειστούν οι ίδιοι στο ντουλάπι της Ιστορίας»!

Και αυτή η φράση ειπώθηκε μόλις μια ημέρα μετά το ανεπανάληπτο φιάσκο με τον αλλοδαπό ληστή, ο οποίος αφού κλείστηκε επί 14 ολόκληρες ώρες σε μια ντουλάπα, αφήνοντας μάλιστα και… ενθύμιο μέσα σ’ αυτήν, απεχώρησε στην συνέχεια ανενόχλητος! 

Και όμως, ο Τόσκας μετά από ένα τέτοιο κάζο (το οποίο αν δεν είχε ο ίδιος την ευθιξία να παραιτηθεί, θα έπρεπε να την είχε ο πρωθυπουργός και να τον «παραιτήσει» ο ίδιος. Αλλά μάλλον ούτε αυτός την έχει) είχε την φαεινή «ιδέα» να χρησιμοποιήσει την λέξη-έκφραση «ντουλάπι»…

Πριν, λοιπόν, ο εντελώς ανίκανος (και γι’ αυτό επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια) υπουργός ασχοληθεί με το «ντουλάπι της Ιστορίας» θα ήταν προτιμότερο να εξηγήσει πώς διαφεύγουν άνετοι και… ξαλαφρωμένοι από τις ντουλάπες διαμερισμάτων τα αλλοδαπά εγκληματικά στοιχεία, τα οποία η κυβέρνηση όπου ο ίδιος συμμετέχει φροντίζει να τα αποφυλακίζει πριν της ώρας τους.

Μετά, ελπίζουμε να βρει την απαραίτητη και απαιτούμενη ευθιξία και να κρυφτεί ο ίδιος μέσα σε μια ντουλάπα, όχι για την διεκπεραίωση οποιασδήποτε «ανάγκης», αλλά για να κρύψει την ντροπή και την ανικανότητά του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-anekdihghtos-toskas-milhse-gia-ntoulapi-ths-istorias#ixzz4ddy9XbjG

Exit mobile version