Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκαλύφθηκαν οι προστάτες των παρακρατικών: Τόσκας και “αντιφασίστες” οργανώνουν τις επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής

Αποκαλύφθηκαν οι προστάτες των παρακρατικών: Τόσκας και “αντιφασίστες” οργανώνουν τις επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής

Δεν χρειάστηκε παρά να περάσουν μόλις 24 ώρες για να επιβεβαιώσει ο υπουργός Προ.Πο. Τόσκας όλες τις καταγγελίες του Συναγωνιστή Γ. Λαγού προς αυτόν και την εθνομηδενιστική κυβέρνηση του Σύριζα.

Την Πέμπτη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγόρησε ανοιχτά την κυβέρνηση ότι υποθάλπει το παρακράτος της αριστεράς και προστατεύει τους συμμορίτες των Εξαρχείων.

Τα τσιράκια του αριστερού παρακράτους και του Τζορτζ Σόρος καταστρέφουν, καίνε, παρελαύνουν με όπλα στα χέρια, επιτίθενται σε πολίτες, σπάνε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και μένουν στο απυρόβλητο.

Ο ανεκδιήγητος πραγματικά υπουργό Προ. Πο. Τόσκας τι κάνει για όλα αυτά; Επίσημη συνάντηση με τους συνδικαλιστοπατέρες και λογοκριτές της Χρυσής Αυγής (ΠΟΣΠΕΡΤ) και τους επαγγελματίες “αντιφασίστες” της ΚΕΕΡΦΑ!

Στόχος της συνάντησης ήταν να επιτραπεί στους παρακρατικούς στο σημερινό συλλ-αλητήριο τους να προσεγγίσουν (;) τα γραφεία της Χρυσής Αυγής!

Αυτοί που καίνε δηλαδή την Ελληνική Σημαία ζήτησαν επίσημα την άδεια του αριστερού κράτους να επιτεθούν στα γραφεία της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Χώρα.

Αν δεν είναι αυτό προστασία στο μαρξιστικό παρακράτος και τους συμμορίτες των Εξαρχείων, τι είναι;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalufthhkan-oi-prostates-twn-parakratikwn-cheri-cheri-toskas-kai-antifas#ixzz4dfi1BvJO

 

Διαβάστε επίσης: Ελένη Ζαρούλια: Κρύβεται ο Τόσκας από τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής – Συνομιλεί μόνο με τους αναρχοκαθεστωτικούς των Εξαρχείων! ΒΙΝΤΕΟ

Exit mobile version