Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραδοχή Μουζάλα: Ούτε εγώ ξέρω πόσα χρήματα τσεπώνουν οι “αλληλέγγυες” ΜΚΟ

Παραδοχή Μουζάλα: Ούτε εγώ ξέρω πόσα χρήματα τσεπώνουν οι “αλληλέγγυες” ΜΚΟ

Το πάρτυ των ΜΚΟ εις βάρος του ελληνικού λαού δεν έχει τελειωμό, μιας που και ο ίδιος ο υπουργός λαθρομεταναστευτικής πολιτικής του Σύριζα φαίνεται να μην γνωρίζει που πηγαίνουν τα χρήματα που δίνονται για τους παράνομους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, ο Μουζάλας, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 παραδέχεται πως υπάρχει κακή διαχείριση των κονδυλιών για τους “πρόσφυγες” και πως οι ΜΚΟ είναι πλέον ανεξέλεγκτες αφού δεν λογοδοτούν ούτε καν στον ίδιο.

«Τέσσερις φορές απευθύνθηκα στη Βουλή και θα ήταν χειρονομία ευγένειας αν και οι ΜΚΟ δημοσίευαν τη χρήση τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια σημείωσε πως οι θάνατοι εντός των καταυλισμών οφείλονται και στις κακές συνθήκες διαβίωσης, οι οποίες δεν θα έπρεπε να υπάρχουν με βάση τα χρήματα τα οποία διατίθενται.

Μέχρι στιγμής ήταν πασιφανές πως οι ΜΚΟ και οι αλληλέγγυοι δρουν εις βάρος του ελληνικού λαού, πλέον έπειτα από τις δημόσιες δηλώσεις του ίδιου του υπουργού οι υπάλληλοι του αντιρατσισμού τσεπώνουν χρήματα και αφήνουν τους ανθρώπους να πεθαίνουν.

Αναφορικά με την προσφυγική κρίση, η Χρυσή Αυγή έχει τοποθετηθεί ουκ ολίγες φορές καταγγέλλοντας το δήθεν ανθρωπιστικό προφίλ της κυβέρνησης και της όλης μπίζνας που έχει στηθεί σε βάρος των Ελλήνων, αλλά και των ίδων των παράνομων μεταναστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oute-o-mouzalas-jerei-posa-chrhmata-tsepwnoun-oi-mko#ixzz4dhI3RJBA

 

Διαβάστε επίσης: Η βουλευτής Β’ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια κατέθεσε ερώτηση σχετικά με την δραστηριότητα διαφόρων ΜΚΟ που αφορά το μεταναστευτικό και προσφυγικό

Exit mobile version