Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαζί με την Χρυσή Αυγή σ’ ένα Μέτωπο Εθνικής Αντίστασης

Μαζί με την Χρυσή Αυγή σ’ ένα Μέτωπο Εθνικής Αντίστασης

Μπορεί η συγκεκριμένη δήλωση να πέρασε «στα ψιλά» της ενημέρωσης και να μην σχολιάστηκε στον βαθμό που της άξιζε το περιεχόμενό της, όμως είναι ενδεικτικό τόσο των νέων δεινών που ετοιμάζει η κυβέρνηση για την Πατρίδα και τον Λαό, όσο και της αναλγησίας, η οποία την διέπει.

Μιλώντας πριν από λίγες ημέρες σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε, ούτε λίγο ούτε  πολύ, ότι «Τα εργασιακά έχω την εντύπωση ότι θα είναι τόσο θετικά, που θα χαρούμε κιόλας να τα νομοθετήσουμε»! Αναμφισβήτητα, μια απίστευτη και όμως αληθινή φράση, στις λίγες λέξεις της οποίας συμπυκνώνεται το θράσος και η αλητεία εκείνων των διαχειριστών της εξουσίας με αριστερή ταυτότητα, που δρουν κι αυτοί ως συνειδητοί εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων.

Εδώ και καιρό πλέον οι συριζαίοι και οι ανελαίοι έχουν εγκαταλείψει τις δικαιολογίες του παρελθόντος. Εκείνα τα περιβόητα περί «εκβιασμού», «πραξικοπήματος», εξαναγκαστικής συμφωνίας «με το πιστόλι στον κρόταφο» κ.τ.λ. ανήκουν πια στο «μουσείο» της μνημονιακής περιόδου. Εκεί, δηλαδή, που είχαν προηγουμένως σταλεί το «βγαίνουμε από την κρίση» του Τζέφρυ, τα «Ζάππεια» του Σαμαρά, οι «όροι παρούσας αξίας» του Βενιζέλου, το «αναπτυξιακό μείγμα» του Κουβέλη και άλλα ανάλογα λεκτικά δημιουργήματα των υπηρετών του ξεπουλήματος της Πατρίδας, της πιο σκληρής λιτότητας και της πλήρους φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού.

Δεν υπάρχει πια η παραμικρή ψευδαίσθηση ότι η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση έχει υιοθετήσει, κι αυτή με την σειρά της, πλήρως τα Μνημόνια κι ό,τι συνοδεύει την εφαρμογή τους στην Χώρα μας. Φροντίζουν, μάλιστα, δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο, να εμπλουτίζουν την πρακτική εφαρμογή του τρίτου Μνημονίου με νέα αντεθνικά και αντιλαϊκά μέτρα, τα οποία γονατίζουν και εξαθλιώνουν ακόμη περισσότερο τους Έλληνες. Και βεβαίως, με «θαυμαστή» προσήλωση, συνεχίζουν να πωλούν «τα ασημικά» στους διεθνείς τοκογλύφους.

Αρχικά τον Ο.Λ.Π., μετά τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, τώρα την ΔΕΗ και έπεται συνέχεια. Εννοείται ότι όλο αυτό το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας του Ελληνικού Έθνους και του Λαού που το αποτελεί το παρουσιάζουν, με τον πλέον ανερυθρίαστο τρόπο, ως «αναπτυξιακές μεταρρυθμίσεις» που θα φέρουν την «δίκαιη ανάπτυξη»! Δεν αρκούνται μόνο στην θεσμοθέτηση κατάπτυστων αντεθνικών και αντιλαϊκών μέτρων, αλλά φροντίζουν να προκαλούν κιόλας με την άθλια και υποκριτική συμπεριφορά τους, όπως προκαλούσε πριν 25 περίπου χρόνια ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με το διαβόητο και αλησμόνητο 0+0=14%!

Η «μυρωδιά» της κοινωνίας δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει πια λαϊκό ακροατήριο το οποίο να καταπίνει τα χονδροειδή αυτά ψέματα, εκτός από τα κάθε είδους σιτιζόμενα «λαμόγια» του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, τα οποία έχουν κάθε λόγο «να πουλάνε τρέλα» και να εμφανίζονται ως «ενθουσιασμένοι» και «χαρούμενοι», ακριβώς επειδή με τον έναν ή τον άλλο τρόπο απολαμβάνουν τα ευεργετήματα της κυβερνητικής «κουτάλας» και «καρέκλας». Η απόγνωση του κόσμου είναι δεδομένη, δυστυχώς όμως, η οργή του δεν έχει αποκτήσει (ακόμη τουλάχιστον) ποιοτικό και ποσοτικό περιεχόμενο. Αντιθέτως, η απογοήτευση και η ηττοπάθεια είναι αυτά που επακολουθούν ως αντίδραση.

Η μεγαλύτερη υπηρεσία που προσέφερε η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση στους εντολείς της (εκτός φυσικά από την συνέχιση του ξεπουλήματος των πάντων) είναι ακριβώς ότι σκόρπισε αυτό το αίσθημα της απογοήτευσης και της ηττοπάθειας σ’ ένα ευρύ φάσμα του Ελληνικού Λαού, καλλιεργώντας  ξανά το μοιρολατρικό «δεν γίνεται τίποτα» ως άμεση απόρροια του «όλοι ίδιοι είναι».

Έχουμε τονίσει ξανά στο παρελθόν ότι το «όλοι ίδιο είναι» έχει πλήρη επαλήθευση σ’ ό,τι αφορά τα κόμματα και τους λοιπούς συμμετέχοντες στο «συνταγματικό τόξο». Δεν ισχύει, όμως, σε καμία περίπτωση το ίδιο με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΜΑΖΙ με τον Ελληνικό Λαό, και όχι έχοντας εντολή «ανάθεσης», πρέπει να αγωνιστούμε για τον απεγκλωβισμό της Χώρας από το εθνοκτόνο σφιχταγκάλιασμα των Μνημονίων.

Ζητούμε Συναγωνιστές, Συμμαχητές, Συντρόφους και όχι απλώς ψηφοφόρους, υποστηρικτές ή χειροκροτητές, ακριβώς γιατί η Μάχη Επιβίωσης που δίνει πλέον το Έθνος των Ελλήνων επιζητεί την κοινή συμμετοχή ΌΛΩΝ των Συνειδητοποιημένων Ελλήνων σε ένα Ενεργητικό και Ευεργετικό Μέτωπο Εθνικής Αντιπολίτευσης εναντίον των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων συνεργατών τους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ζητεί την άμεση συμμετοχή κάθε Έλληνα που νοιάζεται πραγματικά για ένα ευοίωνο Μέλλον της Πατρίδος και του Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mazi-me-thn-chrush-augh-gia-thn-amesh-summetochh-s-ena-metwpo-ethnikhs-anti#ixzz4dhLaBhww

Exit mobile version