Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Παιονία, Πιερία

Κλιμάκιο συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, μοιράζοντας για δύο περίπου ώρες φύλλα της εφημερίδας κι άλλο έντυπο υλικό. Οι συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους της περιοχής, στην οποία έχουν εγκατασταθεί χωρίς καμία ενημέρωση λαθρομετανάστες ενώ το πολιτικό τους ενδιαφέρον κινείται πλέον γύρω από το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου και στις θέσεις του που αφορούν, πέραν της λαθρομετανάστευσης, τον πρωτογενή τομέα παραγωγής και τον τουρισμό. Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που δεν έχει προδώσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων και αντιστέκεται σθεναρά στις πολιτικές των μνημονίων!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι ενημερωτικές εκστρατείες του Οργανωτικού Πυρήνα Χαλκιδικής σε ολόκληρο το νομό, ενόψει της επιβολής νέων αιματηρών μέτρων που θα πλήξουν την τοπική και εθνική οικονομία. Κλιμάκιο συναγωνιστών προέβη την Τρίτη το μεσημέρι σε εκτεταμένη δράση στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής, μοιράζοντας στη λαϊκή αγορά και σε διερχόμενους πολίτες εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή και έντυπο υλικό που αφορά την οικονομία και το μνημόνιο.

Την ώρα που ΜΜΕ, κράτος και παρακράτος ενορχηστρώνουν νέες επιθέσεις και χρυσαυγιάδες εις βάρος του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, οι συναγωνιστές διεξάγουν έναν ασυμβίβαστο αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία, για μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια και χωρίς ανάξιους πολιτικούς που την ξεπουλούν κομμάτι-κομμάτι στους ξένους δανειστές.

Για ακόμη μία φορά η Τοπική Οργάνωση Παιονίας πρωτοτύπησε με την πρωτοβουλία της να παρέχει έμπρακτη βοήθεια στους Έλληνες της περιοχής που έχουν χτυπηθεί από την κρίση και τα μνημόνια. Πιστή στην υπόσχεση της να συμπαρίσταται στον ελληνικό λαό και να παρεμβαίνει στην τοπική κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο, προέβη στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία και μοίρασε με απόλυτη διακριτικότητα στους έχοντες ανάγκη. Πολλοί συμπολίτες προμηθεύτηκαν πασχαλινά είδη όπως τσουρέκια, λαμπάδες, αυγά, αλλά και άλλα είδη όπως αλάτι, ζάχαρη, φακές μακαρόνια, πελτέ, ξύδι, ρύζι και… πολλά παιχνίδια.

Ο αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι ανιδιοτελής. Όσο οι κυβερνήσεις φτωχοποιούν το λαό, τόσο θα δυναμώνει η θέληση μας να στεκόμαστε αλληλέγγυοι στα θύματα του μνημονίου και να προσφέρουμε βοήθεια προς ανακούφιση τους.

Την Τετάρτη 5 Απριλίου ο συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας επισκέφθηκε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας, όπου και του επιφυλάχθηκε ενθουσιώδης υποδοχή, όπως γίνεται σε κάθε αγωνιστή του κινήματος που αγωνίζεται μέσα και έξω από τα έδρανα της Βουλής για το καλό της Ελλάδος και του λαού. Μίλησε για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και κυρίως για τις άδικες και εξοργιστικές διώξεις μελών της Χρυσής Αυγής από το καθεστώς με ψεύτικους μάρτυρες και στημένες δηλώσεις. Όλοι όμως οι συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής ξέρουν πως ο αγώνας για την κατάκτηση της εξουσίας και τη σωτηρία της Ελλάδος θα βρει σφοδρή αντίσταση από το καθεστώς, τα κόμματα της διαπλοκής και τα αφεντικά τους.

Στη συνέχεια, καθώς ο συναγωνιστής προέρχεται από αγροτικό νομό και η Πιερία είναι επίσης αγροτικός νομός, αναφέρθηκε σε αγροτικά θέματα και στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, αναφερόμενος στις κινήσεις που θα γίνουν, όταν μας δοθεί η δυνατότητα, για την πρωτογενή παραγωγή και για την βοήθεια προς τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Τέλος, έκανε με την ομιλία του σαφές πως οι κυβερνήσει-μαριονέτες των τελευταίων 40 ετών δεν θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα, πράγμα το οποίο θα γίνει άμεσα με την ανάληψη της εξουσίας από το μοναδικό εθνικιστικό κόμμα της Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn651#ixzz4dkQ0dWBO

Exit mobile version