Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους σφαγιασθέντες από τους κομμουνιστές χωροφύλακες στο Γραμματικό – Εκτενής ενημερωτική εκστρατεία στον Βαρνάβα

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους σφαγιασθέντες από τους κομμουνιστές χωροφύλακες στο Γραμματικό - Εκτενής ενημερωτική εκστρατεία στον Βαρνάβα

Την Κυριακή, 9 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε από Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, μια λιτή και σεμνή τελετή για τους Άνδρες του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος, οι οποίοι το 1944 σφαγιάστηκαν από κομμουνιστές με τον πλέον ειδεχθή τρόπο στο Γραμματικό Μαραθώνα.

Οι Συναγωνιστές, μαζί με συγγενείς των σφαγιασθέντων χωροφυλάκων τίμησαν την Μνήμη τους και με την δέουσα ευλάβεια συμμετείχαν στο Τρισάγιο για τις Ψυχές των Μαρτύρων του Έθνους.

Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης οι Συναγωνιστές ενημερώθηκαν με μια σύντομη ιστορική αναδρομή του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Παπαγεωργίου Γεωργίου για το χρονικό της σφαγής εκείνου του Απρίλη, η οποία έγινε με πρωτόγνωρο μίσος και προκαλεί αποτροπιασμό.

Έπειτα τηρήσαμε ενός λεπτού σιγή στην Μνήμη των αδικοχαμένων Αδελφών μας και ύστερα από το Προσκλητήριο Νεκρών ψάλλαμε όλοι σε στάση προσοχής, ως είθισται, τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής!

Μετά την λήξη της εκδήλωσης οι Συναγωνιστές πραγματοποίησαν δυναμική ενημερωτική δράση στις περιοχές του Γραμματικού και του Βαρνάβα, μοιράζοντας έντυπα και εφημερίδες γνωστοποιώντας τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου στους Έλληνες πολίτες.

Οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής για ακόμη μια φορά χαιρέτισαν και υποδέχθηκαν με θέρμη το κλιμάκιο των Εθνικιστών αποδεικνύοντας μας πως πλέον η λάσπη εναντίον του Κινήματος δεν περνάει και η Χρυσή Αυγή έχει ριζώσει στην καρδιά του Λαού μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-tous-sfagiasthentes-apo-tous-kommounistes-chwrofulakes#ixzz4dl1kYB1r

Exit mobile version