Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Παρακολούθησα από το κρατικό κανάλι της Βουλής, την συζήτηση που έλαβε χώρα σε μια επιτροπή του ελληνικού κοινοβουλίου αναφορικά με τα πεπραγμένα της ΕΡΤ. Ένιωσα χαρά και περηφάνια για τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, τον Η. Κασιδιάρη. Αυτός ο Έλληνας Βουλευτής σύντομα και με επιχειρήματα, ξεγύμνωσε τον διορισμένο πρόεδρο της ΕΡΤ από τον Τσίπρα, τον πρώην τραγουδοποιό της ΚΝΕ τον Τσακνή. Το μόνο που είχε να απατήσει ο Τσακνής ήταν η φράση έχετε ρητορική μίσους, η γνωστή καραμέλα του συστήματος. Ρητορική μίσους έχει ο ίδιος και η κόκκινη ΕΡΤ, όταν απέχουν οι τεχνικοί της και δεν μεταδίδουν εκδηλώσεις και ομιλίες της τρίτης και σύντομα δεύτερης πολιτικής δύναμης της Ελλάδας.

Η Συριζέικη ΕΡΤ μεταδίδει δραστηριότητες των παράνομων μεταναστών, μεταδίδει δελτία ειδήσεων στα Αραβικά και προβάλει εκπροσώπους παράνομων ισλαμισμών όπως και τον εκτός βουλής και κάτοχος υπόπτων ΜΚΟ, τον Κωνσταντίνου της ανθελληνικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Σαν Ελληνίδα και ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής που πληρώνω τον παχυλό μισθό του Τσακνή και του  Ταγματάρχη, θέλω να βλέπω Ελληνικές και  παραδοσιακές εκπομπές. Αυτοί οι αριστεροί δωσίλογοι της ΕΡΤ είναι ικανοί στην θέση του Εθνικού Ύμνου και την κυματίζουσα Ελληνική σημαία, και στη θέση της να ακούγεται η διεθνής και να κυματίζει το παντιέρα ρόσα. Συγχαρητήρια και πάλι στη Χρυσή Αυγή. Το μίσος εναντίον των Ελλήνων προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΔ και όλο το σύστημα της κλεπτοκρατίας. Καλή Λαμπρή στον Αρχηγό, τους Βουλευτές, τα μέλη και τους Έλληνες της Χρυσής Αυγής.

Με Τιμή Μαρίνα Π.
Αθήνα.

Αίγυπτος: Πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις σε χριστιανικές εκκλησίες – Ισλαμιστές εξτρεμιστές αιματοκύλησαν την Κυριακή των Βαΐων! BINTEO

«Αυτοκτονείτε» τον κόσμο, για να μην γράψω… δολοφονείτε. Όλα τα κόμματα δεξιά και αριστερά, συνεργήσατε στον βαθμό που μπορούσε το καθένα, να εξαθλιώσετε τους Έλληνες, μικρούς, μεγάλους και αγέννητους. Τους μόνους οι οποίοι στάθηκαν εμπόδιο στα άθλια σχέδια σας τους καταδιώκετε και τους φυλακίσατε μάλιστα.  Κάνατε και κάνετε τα αδύνατα δυνατά, για να κερδίσετε «καρέκλες» ή να μην χάσετε αυτές που με τεράστια ψέματα και ελαφρά τη καρδία κερδίσατε. Και μην γελιέστε, κερδίσατε επάξια μια θέση στις μαύρες σελίδες της ένδοξης Ιστορίας μας, της Ιστορίας του Ελληνικού Γένους, δίπλα στον εφιάλτη, και σε όσους τυράννησαν, βασάνισαν, στο πέρασμα των χρόνων, αυτόν τον λαό. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Σ.Μ.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους σφαγιασθέντες από τους κομμουνιστές χωροφύλακες στο Γραμματικό – Εκτενής ενημερωτική εκστρατεία στον Βαρνάβα

Άλλη μια πορεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ του  Κωνσταντίνου, του ΚΕΕΡΦΑ, των αντεξουσιαστών, και των παράνομων ισλαμιστών και γενικότερα όλο το αληταριό της Αθήνας χθες Σάββατο του Λαζάρου προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λ. Μεσογείων. Τα συνθήματα επίσης υβριστικά, εμετικά και παράνομα, που στοχοποιούν περαιτέρω την Χρυσή Αυγή. Φυσικά πάλι καμία σύλληψη όπως πολύ σωστά κατήγγειλε ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός στην Βουλή. Είναι νωπά ακόμα τα σημάδια από την δολοφονική επίθεση της περασμένης Παρασκευής 31 Μαρτίου στο κτίριο της Χ.Α., από τα τάγματα εφόδου της αριστεράς. Η μανία με την οποία αυτοί οι αλήτες χτυπούσαν, φαίνεται από τις τρύπες που άνοιξαν με τα τσεκούρια τους στο αλεξίσφαιρο τζάμι στο φυλάκιο της αστυνομίας.

Φυσικά για αυτήν την δολοφονική επίθεση ακόμα καμία σύλληψη από το γελοίο και επικίνδυνα ανθελληνικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Μόνιμα στοχοποιημένα και διαρκώς με επιθέσεις τα γραφεία της τρίτης και σύντομα δεύτερης Χρυσής Αυγής. Ότι και να κάνουν οι παρακρατικοί δολοφόνοι και οι αλήτες της αριστεράς και της ψευτοδεξιάς, εμείς αταλάντευτα θα στηρίζουμε την Χρυσή Αυγή. Στο πρόσωπο του Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου βλέπουμε τον λυτρωτή της πατρίδας μας από τα μνημόνια και τους εγχώριους και ξένους νταβατζήδες. Η Ελλάδα που αντιστέκεται και επιμένει είναι η Ελλάδα της Χρυσής Αυγής. Συναγωνιστές Καλή Λαμπρή.

Με Τιμή Ιωάννης Κ.Π.
Αθήνα.

Όρθιοι στα χρόνια της αρρώστιας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-10-apriliou-2017#ixzz4dpao17eq

Exit mobile version