Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η φυλλάδα του big boss Μπόμπολα και το… κουτόχορτο

Η φυλλάδα του big boss Μπόμπολα και το... κουτόχορτο

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ενώ η κατοχική συγκυβέρνηση των αθλίων δούλων της Μέρκελ ετοιμάζεται να υπογράψει και τυπικά την περαιτέρω δυστυχία του ελληνικού λαού, τα δημοσιογραφικά της παπαγαλάκια εμφανίζονται να πανηγυρίζουν, κάνοντας το μαύρο-άσπρο!

Με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτήν του «Έθνους» του Big Boss Μπόμπολα, άρχοντα των δημοσίων έργων, των διοδίων και λοιπών εργολαβιών που -εκτός από τις συνήθεις συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής- ασχολείται στο σημερινό του πρωτοσέλιδο με τα… αντίμετρα που έχουν υποσχεθεί οι άθλιοι, αν, αν, αν… κι όχι με τα βαριά αντιλαϊκά μέτρα!

Μάλιστα, στο εσωτερικό της, η φυλλάδα αποκαλύπτει και το… παρασκήνιο της αιματηρής για τον ελληνικό λαό συμφωνίας. Ότι τάχατες, ο θλιβερός αμερικανοκομμουνιστάκος των Αθηνών (αυτός που -μεταξύ των άλλων- θα… κατατρόπωνε και τη διαπλοκή…) πήρε τηλέφωνο την αφέντρα του την φράου Μέρκελ, και την… απείλησε, πως αν μέχρι την Παρασκευή δεν υπάρξει συμφωνία, θα τα κάνει όλα… λίμπα. Κι αυτή… ενέδωσε!

Τέτοιο κουτόχορτο ταΐζει τον ελληνικό λαό «ο επονίτης που έγινε βαρόνος»! Με το… αζημίωτο, βεβαίως! Όπως πάντα…

Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fullada-tou-big-boss-mpompola-kai-to…-koutochorto#ixzz4dptevhpA

Exit mobile version