Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαζική συμμετοχή στην πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Αγιά Λάρισας – Φωτορεπορτάζ

Μαζική συμμετοχή στην πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Αγιά Λάρισας - Φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αγιά στην Λάρισα πολιτική εκδήλωση και ομιλία του βουλευτή Μαγνησίας Συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλο την Κυριακή των Βαΐων. Σε μία κατάμεστη, αίθουσα συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής από νωρίς συγκεντρώθηκαν για να ενημερωθούν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τα τεκταινόμενα στην κεντρική πολιτική σκηνή από την κυβέρνηση της Αριστεράς εις βάρος των Ελλήνων, στην από κοινού εκδήλωση των Τ.Ο. Μαγνησίας και Φαρσάλων του Λαϊκού Συνδέσμου.

Στην αρχή τον λόγο έλαβε ο υπεύθυνος Αγιάς Συναγωνιστής Γεώργιος Παρλάντζας, ο οποίος ευχαρίστησε τον Συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλο για  την συνεχή παρουσία του στο πλευρό των κατοίκων της επαρχίας Αγιάς και ευχήθηκε καλή Ανάσταση για ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό.

Ο γραμματέας της Τ.Ο. Φαρσάλων Συναγωνιστής Νίκος Καραμητράκης παίρνοντας τον λόγο αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχεται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών από ολόκληρο το σαθρό πολιτικό σύστημα και από το παρακράτος της Αριστεράς που επιχείρησε να κάψει ζωντανούς τους εργαζόμενους στα γραφεία του Κινήματός μας καταδεικνύοντας έτσι τον τρόμο που προκαλεί η άνοδος της Χρυσής Αυγής και η απήχηση των  ιδεών της στην Ελληνική κοινωνία. ”Πρώτα η Πατρίδα μας, πρώτα το Έθνος μας” τόνισε ο γραμματέας καλώντας όλους τους Έλληνες σε συστράτευση στις τάξεις της Χρυσής Αυγής.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο βουλευτής Μαγνησίας Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά στις νέες Χρυσαυγιάδες που εξαπολύονται από το σύστημα για να πτοήσουν τους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, τους πολιτικούς της στρατιώτες που αγωνίζονται καθημερινά για την προώθηση των αρχών και ιδεών του Εθνικιστικού κινήματος σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Αναφερόμενος στην σημερινή ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες τόνισε την αυταπάτη που δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ελληνικό λαό που πίστεψε ότι θα απαλλαγεί από τα μνημόνια και προδόθηκε αυτή τη φορά από τους δαιμόνιους επικοινωνιολόγους της Αριστεράς που υπόσχονταν τα πάντα προκειμένου να αναρριχηθούν στην εξουσία,

Ο σκληρός πυρήνας των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ιδεοληπτικός και παρακρατικός με κύριο στόχο την εξόντωση των Ελλήνων και εφαρμογή της διεθνιστικής, ανθελληνικής τους πολιτικής που επιβάλλει η Νέα Τάξη. Στην περίπτωση που η ΝΔ του Κυριάκου ανέλθει στην εξουσία τότε οι Έλληνες  να αναμένουν την ίδια πολιτική επί το σκληρότερο αφού οι υποκριτές της ΝΔ “θα τηρήσουν και θα σεβαστούν ”τη νέα συμφωνία”, το νέο Μνημόνιο δηλαδή των Τσίπρα-Καμμένου. ”Κάθε μέρα που δεν βρίσκεται η Χρυσή Αυγή στην εξουσία είναι μία μέρα χαμένη για την Πατρίδα” τόνισε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ξεσηκώνοντας το ακροατήριο.

”Το Κράτος του Κυριάκου θα έχει συνέχεια στην διαφθορά, στην διαπλοκή, στα μνημόνια και στην εξαθλίωση των Ελλήνων παράλληλα με τους νόμους για τα τζαμιά, το σύμφωνο συμβίωσης και τον διαβόητο αντιρατσιστικό νόμο. Αυτή είναι η πολιτική αλητεία και αγυρτεία του συνόλου του διεφθαρμένου πολιτικού κόσμου που πολεμάει την Χρυσή Αυγή και καταδιώκει τους Έλληνες Εθνικιστές”.

Ο βουλευτής Μαγνησίας αναφέρθηκε στις 9 θέσεις του Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής και το πρόγραμμα διάσωσης της Πατρίδος με την επιστροφή των αρίστων Ελλήνων που μετανάστευσαν, οι οποίοι μόνο με πολιτική βούληση και με την Εθνική διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα συμβάλλουν στην αναγέννηση της Ελλάδος. Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος τόνισε τις αρπακτικές βλέψεις της τουρκίας και τον κίνδυνο θερμού επεισοδίου εις βάρος της χώρας, κίνδυνος ωστόσο που διαφαίνεται προσχηματικός και κατ’ επίφαση για να προωθηθούν άνομα οικονομικά συμφέροντα από πλευράς εξοπλιστικών προγραμμάτων.

”Το σύστημα είναι ισχυρό αλλά όχι ανίκητο, Κράτη, Έθνη Φυλές αρχίζουν να αφυπνίζονται και να επιστρέφουν στην Ιστορία τους, την  όποια Ιστορία τους ενώ στο Ελληνικό Έθνος που έχει την ενδοξότερη Ιστορία  όλων αρχίζει και πνέει ένας εθνικιστικός άνεμος αλλαγής που όμοιό του έχει να δει η Ελλάς από τον απελευθερωτικό Αγώνα του 1821 όπου ένας αιχμάλωτος λαός νίκησε μία αυτοκρατορία. Η Ελλάς έχει νικήσει κάθε βάρβαρο εισβολέα τα τελευταία 5.000 χρόνια. Όσο υπάρχει έστω και ένας Χρυσαυγίτης, η Ελλάς δεν τελειώνει, εμείς είμαστε οι Άριστοι και όχι οι γραικύλοι ελληνόφωνες που μας κυβερνούν. Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες σπέρνουν τον σπόρο του Εθνικισμού στις καρδιές όλων των Ελλήνων” κατέληξε ο Βουλευτής Μαγνησίας σε ένα παλλόμενο από ενθουσιασμό ακροατήριο.

Η άκρως επιτυχημένη εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mazikh-summetochh-sthn-politikh-ekdhlwsh-ths-chrushs-aughs-sthn-agia-larisa#ixzz4drqsJN42

Exit mobile version