Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυνική ομολογία υπουργού της κυβέρνησης Σύριζα: Χιλιάδες νέοι επιστήμονες έφυγαν από την Ελλάδα λόγω Μνημονίων

Κυνική ομολογία υπουργού της κυβέρνησης Σύριζα: Χιλιάδες νέοι επιστήμονες έφυγαν από την Ελλάδα λόγω Μνημονίων

Είναι βεβαιωμένο από επίσημα στοιχεία, ότι περίπου 500.000 Έλληνες -στην πλειοψηφία τους νέοι άνθρωποι- έχουν αναγκαστεί να φύγουν από τη χώρα προς αναζήτηση καλύτερης τύχης, λόγω Μνημονίων.

Πόσοι εξ’ αυτών είναι οι νέοι επιστήμονες; Την… μισή αλήθεια (εξαιρώντας επιμελώς την περίοδο διακυβέρνησης των συριζοψεκασμένων τριτομνημονιακών) ομολόγησε ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Φωτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα εγκαίνια της 4ης έκθεσης μεταφοράς τεχνογνωσίας «Patras IQ», που πραγματοποιείται στο παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας:

«Την πενταετία 2009 – 2014 μετανάστευσαν από τη χώρα μας 20.000 επιστήμονες». Να υποθέσουμε κι άλλοι τόσοι, ή μήπως περισσότεροι, από το 2014 μέχρι το 2017; Και γιατί δε μας το λέει; Μήπως τον έπιασαν οι… ντροπές;

Αυτά (και όχι μόνον αυτά…) είναι τα -απαράγραπτα!- εγκλήματα όλων των μνημονιακών συγκυβερνήσεων κατά της πατρίδας και του λαού!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kunikh-omologia-upourgou-ths-kubernhshs-suriza-chiliades-neoi-episthmones-e#ixzz4drrWBQZ0

Exit mobile version