Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανεξέλεγκτη η εγκληματική δράση των τζιχαντιστών στο Κοσσυφοπέδιο καταγγέλλει η Πρόεδρος της Σερβικής Εθνοσυνέλευσης

Ανεξέλεγκτη η εγκληματική δράση των τζιχαντιστών στο Κοσσυφοπέδιο καταγγέλλει η Πρόεδρος της Σερβικής Εθνοσυνέλευσης

Βαρύνουσα προειδοποίηση σχετικά με τη δράση τζιχαντιστών στο Κοσσυφοπέδιο απέστειλε η Πρόεδρος της Σερβικής Εθνοσυνέλευσης Μάγια Γκοΐκοβιτς στον Προκόπη Παυλόπουλο κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στις 10 Απριλίου 2017 η Πρόεδρος της Σερβικής Εθνοσυνέλευσης Μάγια Γκοΐκοβιτς δήλωσε επίσημα σε συνάντηση που είχε με τον Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο στην Αθήνα ότι το Κοσσυφοπέδιο βρίθει από την εγκληματική δραστηριότητα τζιχαντιστών. Αναλυτικά η κα Γκοΐκοβιτς κατήγγειλε τις αυξανόμενες πράξεις βεβήλωσης και καταστροφής κάθε ορθόδοξου χριστιανικού μνημείου στην περιοχή του Κοσσυφοπεδίου που φέρουν πια καθαρά και την σφραγίδα του ισλαμικού κράτους (ISIS) μέσω γκράφιτι.

Την παρουσία του ισλαμικού κράτους στα Βαλκάνια και ιδιαίτερα στις περιοχές που βρίσκονται κοντά στα σύνορα της Ελλάδος είχε καταγγείλει ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή ήδη από το περασμένο Ιανουάριο.

Τότε είχε τονιστεί και η επικίνδυνη αύξηση των τζιχαντιστών στην Αλβανία και η πιθανή μελλοντική αποσταθεροποίηση της ευρύτερης περιοχής που συνορεύει με την Ελλάδα.

Γενικότερα παρατηρείται ότι περιοχές που έχουν έντονο το αλβανικό στοιχείο, όπως η Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο, αποτελούν σφηκοφωλιές για την προετοιμασία πυρήνων των τρομοκρατών εγκληματιών του ισλαμικού κράτους στα Βαλκάνια εναντίον κάθε ορθόδοξου χριστιανικού έθνους, όπως η Ελλάδα και η Σερβία. Υπενθυμίζουμε ότι το Κόσοβο που είναι κατοικημένο επί το πλείστον από αλβανούς μονομερώς ανακήρυξε την παράνομη απόσχιση του από το Σερβικό Κράτος στις 17 Φεβρουαρίου 2008.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε η κα Γκοΐκοβιτς στην θρασύτατη προσπάθεια που είχαν κάνει οι αλβανοί του Κοσόβου να γίνουν μέλος της UNESCO τον Νοέμβριο του 2015 ενώ έχουν προβεί σε εκτεταμένες καταστροφές και ιεροσυλίες αρκετών Σερβικών ορθόδοξων Εκκλησιών στο Κόσοβο και τα Μετόχια.

Σχισμένες αγιογραφίες, κατεστραμμένοι εκ θεμελίων ναοί, σπασμένοι τάφοι και εθνική κάθαρση υπέρ των αλβανών στην Πρίστινα είναι μόνο μερικές επαίσχυντες πράξεις των φανατικών αλβανών και τώρα πια τζιχαντιστών του ισλαμικού κράτους στην περιοχή του Κοσόβου.

Η κα Γκοΐκοβιτς πολύ διπλωματικά ευχαρίστησε τον Παυλόπουλο επειδή η Ελλάδα σε εκείνη την κρίσιμη ψηφοφορία για την ένταξη του Κοσόβου στην UNESCO είχε ψηφίσει “παρών” βοηθώντας όπως δήλωσε την Σερβία. Σίγουρα εάν η Ελλάδα είχε ψηφίσει καθαρά κατά της ένταξης των κοσοβάρων αλβανών στην UNESCO οι ευχαριστίες της Σερβικής αντιπροσωπείας θα ήταν πιο θερμές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anejelegkth-h-egklhmatikh-drash-twn-tzichantistwn-sto-kossufopedio-kataggel#ixzz4drsQynhb

Exit mobile version