Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Σαχινίδης σε συριζαίους: Έχετε αναστατώσει όλη την χώρα με το συνονθύλευμα των δασικών χαρτών – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην Ολομέλεια της Βουλής με τον λεπτομερή και εμβριθή του λόγο, ο Συναγωνιστής Γιάννης Σαχινίδης τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου για τους δασικούς χάρτες καθώς και επί των επιμέρους τροπολογιών.

Ο βουλευτής Πέλλας τόνισε ότι η νομοθεσία για τους δασικούς χάρτες έχει προκαλέσει πανελλήνια αναστάτωση, κυρίως δε όσον αφορά τους καλλιεργητές, καθώς προετοιμάζει το έδαφος για την δήμευση και υφαρπαγή των περιουσιών των Ελλήνων πολιτών.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το παρόν σχέδιο νόμου στηρίζεται σε πεπαλαιωμένους χάρτες και αεροφωτογραφίες οι οποίοι και δεν αντικατοπτρίζουν την ισχύουσα κατάσταση των δασών και των καλλιεργειών. Ο Συναγωνιστής σημείωσε ότι πρόκειται για ένα νομοσχέδιο το οποίο συνεχίζει την δασοκτόνα τακτική των προηγούμενων κυβερνήσεων με την καταπάτηση δασικών εκτάσεων και τις παράνομες εκχερσώσεις.

Εν ολίγοις, πρόκειται για ένα σχέδιο νόμου ημιτελές και αποσπασματικό, το οποίο δεν επιλύει προβλήματα αλλά αντιθέτως εντείνει τα αρνητικά φαινόμενα, όπως την αστυφιλία και την περαιτέρω υποβάθμιση των παραγωγών, οι οποίοι και αποτελούν τους στυλοβάτες της οικονομίας της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-sachinidhs-pros-surizaious-echete-anastatwsei-olh-thn-chwra-me-to-sunont#ixzz4drtVg1VH

Exit mobile version