Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καθαρά τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Καθαρά τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Πριν από λίγα λεπτά βγήκε στη δημοσιότητα η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα, με την δημοσκόπηση, η περιβόητη «μάχη» για την τρίτη θέση ξεκαθαρίζει, αφού το ΚΚΕ βιώνει πτώση των ποσοστών του, πτώση που θα ενταθεί, προκειμένου να ευθυγραμμιστούν οι δημοσκοπήσεις με την πραγματικότητα, που προστάζει ότι τα απολιθώματα του Στάλιν δεν περνάνε εύκολα το 5%.

Η Χρυσή Αυγή, παρά την φανερή κοπτοραπτική, βρίσκεται σταθερά στο 7,5%, το οποίο με την πρέπουσα αναγωγή φτάνει στο 9,5%. Κατά τα άλλα, το πολιτικό σκηνικό δείχνει να παγιώνεται με τη Νέα Δημοκρατία να διατηρεί απόσταση από τον Σύριζα και την Χρυσή Αυγή να αυξάνει τη διαφορά της από τους υπόλοιπους, ενώ όπως φαίνεται θα πάμε σε πεντακομματική βουλή, αφού Ποτάμι, Λεβέντης και Καμμένος έχουν πλήρως απαξιωθεί.

Βεβαίως, μέχρι τις εκλογές ο Σύριζα θα συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του και οι ψηφοφόροι της ΝΔ θα καταλάβουν τι σημαίνει η φράση «το Κράτος έχει συνέχεια» και έτσι ο μόνος κερδισμένος των εκλογών θα είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Ο πραγματικός τρόμος, όμως, του συστήματος φαίνεται σε μία άλλη κάρτα και συγκεκριμένα στην συσπείρωση του Σύριζα. Εκεί φαίνεται ένα διόλου αξιοκαταφρόνητο ποσοστό των πρώην ψηφοφόρων του Σύριζα, οι οποίοι πλέον δεν θέλουν να δηλώσουν τι θα ψηφίσουν. Αυτό θυμίζει, βεβαίως, τα όσα προσφάτως έγραφε η εφημερίδα «Παραπολιτικά» και τεχνηέντως κρύβει η δημοσκόπηση.

Θυμίζουμε: Ο δημοσιογράφος Ν. Σίμος στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” επισημαίνει για τα ευρήματα των δημοσκόπων: “….Υπάρχει και το σοβαρό ενδεχόμενο μερίδα του κόσμου, ακριβώς λόγω των συναισθημάτων της βαθιάς απογοήτευσης από το πολιτικό σύστημα και της ανασφάλειας, να θελήσει να ψηφίσει εκδικητικά, στρεφόμενη προς ακραίες λύσεις. Και οι λύσεις αυτές, όπως επισημαίνουν οι δημοσκόποι, δεν είναι άλλες από την στροφή προς την Χρυσή Αυγή...”.

Υ.Γ. Ο Μαραντζίδης διαβάζει “Χρυσή Αυγή”: Στην ανάλυση της προηγούμενης δημοσκοπήσεως είχαμε αποδείξει την κοπτοραπτική, με δεδομένο την δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών. Η κάρτα αυτή… κόπηκε από την σημερινή δημοσκόπηση. Προφανώς για… επισκευή 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kathara-trith-politikh-dunamh-h-chrush-augh-sthn-dhmoskophsh-tou-panep#ixzz4ds9PyXtC

Exit mobile version